Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nekem kifejezetten tetszene, ha birtokolni akarnának?
Rájöttem, hogy végső soron nekem nem igazán jönnek be ezek a modern nők, akik úgymond a szabadságomat tiszteletben tartják. Erre ugyanis esetemben nincs szükség, mert nekem nem parancsolat senki, tehát nem kell semmit tiszteletben tartania.
Az viszont nagyon bejönne, ha úgy érezném, ki akar sajátítani, sőt az jobban bejönne, ha egy telenovella jelenethez hasonlóan a szemebe mondaná magabiztosan: "Te csak az enyém vagy, megértetted?"
Hogy felfedeztem magamban ezt az igényt, ez talán rávilágít arra, hogy miért unom el magam a randin kissé. Hogy miért vártam már azt, hogy az exbarátnőm hazamenjen, amikor itt volt. Mert semmi izgalom nincs, márpedig én arra vágyom.
"vártam már azt, hogy az exbarátnőm hazamenjen, amikor itt volt. Mert semmi izgalom nincs, márpedig én arra vágyom."
Azért ex. Olyannal lesz jó és izgalmas, aki érdekel, akivel van közös témátok.
Milyen izgalmakra vágysz? Mit lehetne együtt csinálni, ami mind a kettőtöket feldobna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!