Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer megüt, mindig meg fog?
Aki egyszer megüt, az máskor is meg fog, szóval igen, azonnal hagyd ott. A rendőrségen is jelentsd az esetet, mert aki így viselkedik, az másnak is ártani fog, de így talán megelőzhető a dolog.
Add be a válásodat és jelentsd fel. A biztonság kedvéért kettesben ne találkozz vele, legyen veled (lehetőleg egy férfi) rokonod vagy barátod. Tudom, hogy túlzásnak hangozhat, de jobb biztosra menni. Inkább legyél paranoiás, semmint hogy ismét bántalmazzon.
Igen. Aki egyszer megtette, az máskor is meg fogja, hisz ha elsőre nem lesz semmi következménye, akkor még ez sem fogja visszatartani. Ha meglátszik menj kórházba, vetess látleletet és jelentsd fel, + nyilván válás.
Én az 1. pofon után otthagytam az exemet úgy, hogy amúgy ő ezt nem akarta ezért bezárt a szobájába, majd elment. Az ablakon át szöktem el. Szerencsém volt, mert már a vonaton voltam hazafelé, amikor elkezdett hívogatni, gondolom akkor
ért haza és vette észre, hogy leléptem. szóval nem tudott utólérni. Én " csak " egy pofont kaptam, kb 10 percig égett, kipirosodott az arcom és semmi több, szóval nem jelentettem, nem tudtam volna mivel bizonyítani, így szimplán kizártam őt az életemből.
Anyósom is ezért vált el az első férjétől egyébként 1 év házasság után egy gyerekkel. Ő maga mesélte. Az Ő első férje is ígért fűt fát, miután először részegen megütötte, de aztán mégiscsak újra megtette a faszi, szóval ez után már nem maradt vele, szétmentek. Ez után jött össze az én férjem apukájával🥰 Akit sajnos korán elvesztettek🖤 Én nem is ismertem, a férjem sem emlékszik rá, csak 3 éves volt akkor.😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!