Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben mi a meglepő?

Figyelt kérdés

Pár összejön. Egyikük egyedül van, a másik kisgyerekkel.

A gyerektelen teljes mértékben elfogadja a gyereket, és viszont is.

De egy kikötése van, hogy a másik szülő, azaz a párja exe, soha be nem teheti a lábát a házukba.

jan. 14. 22:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
20. És ha a gyerek azt kéri, aludjon otthon a párod, elengeded? A gyerek akarja!!! >:) Vagy nyaralni mehetnek együtt? Csak a gyerek lelke miatt!!! >:)
jan. 15. 16:04
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

Vicces a kérdésed. A gyerek tudja, hogy a szülei külön élnek, tehát nem alszanak együtt és nem is nyaralnak együtt. De azért bakker egy szülinapi köszöntés az más.

Vagy mit szólnál, ha az apa azt mondaná: "Gyertek el énhozzám, nálam együtt lehetünk mindhárman." És akkor is együtt lennének, csak nem nálatok - és teszem hozzá, téged meg ő nem engedne be, mivel így állsz hozzá a gyerekéhez. Szóval ugyanúgy együtt lesznek, csak nem is látod őket, hogyan viselkednek egymással.

Mondd meg: te ennyire féltékeny vagy a volt férjre? Mert akkor magadon kéne dolgoznod, ill. megértened, hogy ezzel a viselkedéssel csak magad alatt vágod a fát. Egy kicsit is normális nőnek nagyon ellenszenves, ha a gyerekét nem fogadod el - és nálad pont erről van szó.

jan. 15. 16:26
 23/30 A kérdező kommentje:
Aha..., akkor valóban az a legjobb, ha nem kezd az ember gyerekessel. Köszönöm a válaszokat, sziasztok!
jan. 15. 16:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
22-höz kapcsolósva, arról nem beszélve, hogy, ha valaki csalni akar (ex-el, újjal, nővel, vagy férfivel) arra talál módot, nem egy szülinapi torta felvágás közben fogja megejteni.
jan. 15. 16:54
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát szülőként azonnal beoffolnám azt akinek ilyen nagyszerű kikötései vannak az életemre vonatkozóan. Szülőként a kötelességem a gyerekemnek biztosítani a másik szülővel való kapcsolatot. Az érthető, hogy nem él nálam az exem, nyilván én sem akarom, de azért a gyerekemre való tekintettel nehogymár ki legyen átkozva. Mármint ez egy olyan nevetségesen óvodás szint, hogy nem maga a tiltás zavarna, hanem hogy egy ilyen idiótával vagyok együtt.
jan. 15. 21:20
 26/30 anonim ***** válasza:
4%

Jön a gyerekért bejöhet pár percre, de együtt nyaralás, szülinapozás, programozás nincs. Azt én se viselném el fordított esetben.

N 32

jan. 15. 22:25
 27/30 anonim ***** válasza:
borzalmas a stílusod kérdező, a párod ezért fog menekülni tőled, rohadtul nem az exe fog tenni erről. nincs benned semmi empátia, és fingod nincs, mi az, hogy gyerek egészséges érzelmi fejlődése. csak károgsz.
jan. 15. 23:20
 28/30 anonim ***** válasza:
26 vagyok. Nem tudom mire a lepontozás. Gyereket viheti nyaralni is, de nem 3-an megyünk. Elválltunk és kész.
jan. 15. 23:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Én konkrétan azért pontoztalak le, mert a közös szülinapozást is kizártad. Korábban én írtam, hogy el kéne fogadnia a család többi tagjának, ha a gyerek azt szeretné, hogy a két szülője EGYÜTT köszöntse meg pl. születésnapján.
jan. 15. 23:47
 30/30 anonim ***** válasza:
29 van akinek nem fér bele. Nem az alapján kell pontozni, hogy tetszik e a válasz, hanem hogy hasznos e. Az hogy te nem értesz egyet nem jeleni hogy nem hasznos.
jan. 16. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!