Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, h tetszik egy srác/lány, de le akartad beszélni magad róla vmi miatt?
Pl vallási hovatartozás, távolság, egy piercing, stilus, szöveg stb... ami általában semmiség
És mi lett végülis?
Én egyszer halálosan szerelmes voltam egy roma srácba.....annyira rendes volt és helyes (komolyan..) talán ha jobban erőltetjük össze is jön valami de mivel a családom biztos nem nézte volna jó szemmel (amivel én nem értek egyet) ezért hát le kellett beszélnem magam róla.
Ennek már több éve és azóta van egy 2 éves kapcsolatom valaki mással akit nagyon szeretek....szóval valahol helyesen döntöttem-viszont ha meglátom még mindig megdobog a szivem-persze már nem ugy-de azért még bejön a srác....
KEYLA
Éreztem azt, hogy pl egy barátnőm pasija tetszik. De meg kellett szüntetnem magamban ezt az érzést, mert a barátság fontosabb. És nem akartam szemét tahó lenni, hogy elveszem a barátom szerelmét. Nem ér annyit.
Roma srácba egyszer és is beleszerettem, vagyis nem nevezném szerelemnek, csak úgy gondoltam rá, hogy esetleg... de nem érte volna meg emiatt a szüleimmel összeveszni és utcára kerülni.
Barátom a távolság miatt beszélte be magának, hogy nem én vagyok élete szerelme. Pedig imádtuk egymást. Csak van köztünk egy fél ország :D ezt nyíltan meg is mondta. Hát..
Szerintem egy piercing és stílus miatt valakit meggyűlölni ostobaság! Nem is értem hogy lehetséges. A szövegével pedig úgy vagyok, hogy ha pl. állandóan csúnyán beszél vagy hasonló akkor engem taszít, szóval nincs miről beszélni.
Természetesen a vége mindig az, hogy elmúlik a szerelem/fellángolás és minden marad a régiben. Szerintem ha mélyen belül azt érzed, hogy ez nem helyes és nem kéne így lennie akkor jobb elfelejteni és nem belevágni.
hát én nem rég viselkedés miatt :S
nagyon gázos volt szegény de most már sikeresen túltettem magamat rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!