Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek a nők karizma alatt?
Figyelt kérdés
Karizmatikus férfit akarnak, itt olvastam egy párszor.tegnapelőtt 18:59
11/13 anonim válasza:
Hát a karizma az vagy van, vagy nincs szerintem... Egy olyan kiállás, amit nem lehet megmagyarázni, csak felfigyelsz rá, vonzónak tartod, vezető típusnak.
Persze, ha dolgozol az önbizalmadon, magadon, akkor szerintem lehetséges ezt is fejleszteni.
12/13 anonim válasza:
Karizma= egyedi szemelyiseg nem a tucat gyartmany.
13/13 anonim válasza:
#10 ez a karizmatikus kereszténység, tw buta, nem a karizmatikusság...
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!