Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ez a Joker, hogy csinálnak vele ennyi filmet? Nem vagyok benne biztos, ha a nőket választás elé állítanák Batman karjaiba esnének. Szerintetek?
Joker pont, hogy a magukat ~különcnek~ tartó férfiak istene, és nők körében egyre inkább kezd kimondatlan szabály lenni, hogy ha egy férfi túlságosan is oda van jokerert (vagy a harcosok klubjaert, vagy a gépnarancsért) akkor jobb minél messzebbre elkerulni.
És miért ne szeretnék a nők Batmant? (azon kívül hogy a többség már kinőtt a szuperhősösdiből) Eddig nem az volt az itteni mantra hogy a nők csak a szupergazdag, szuperbefolyasos, szuperjótestű férfiakkal hajlandóak szóba állni?
Egy hontalan, erősen elmebeteg ember aki bohócnak öltözve járkál. Bizonyosan minden nő álma.
Nekem meg Amerika kapitány a szívszerelmem. :D
Olyannal még nem is találkoztam, aki Jokert “választaná”
Inkább Vasember meg Deadpool a menő most, legalábbis az én társaságomban.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!