Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ez a Joker, hogy csinálnak vele ennyi filmet? Nem vagyok benne biztos, ha a nőket választás elé állítanák Batman karjaiba esnének. Szerintetek?
Kétszer kellett értelmeznem a kérdésed...
Alapból: ha a filmről és karakterről kérdezel, ez a film mestermű lett, Joker karakterét nagyon jól felépítették, maga a mondanivalója, hogy egy mindenki által semmibevett ember, akibe a társadalom csak belerúg folyton, hiába kér segítsgéget, senki nem segít.. Sőt, a körülötte lévő emberek is csak kihasználják, gúnyolják.
Az a társadalomkritika amit elénk rak és ahogyan ezt teszi, már önmagában zseniális alkotás.
A színászi játék, ahogy egy ember nevetésében és tekintetében minden fájdalmat átérzel... hátborzongató.
A harcosok klubja egyébként hasonló okok miatt kult film, örök klasszikus, ahogy most ez is az (lesz).
---
De te más szempontból kérdezel: mint férfi karakter konkrétan eszembe sem jutott ilyen szempontból gondolta szinten sem. Mint ember, az már más tészta.
Ezek a karaterek különlegesek, de alapvetően nem is ennek szólnak, nem a vonzalomra vagy bármi. Aztán ez utóbbi már szubjtekív véleményem, nem tudom más nőknek bejön-e, láttam már ilyen kommenteket a trailer alatt, de engem őszintén meglepett. :D
Én konkrétan emberként viszonyultam hozzá, férfit nem is "láttam". Csak az embert.
Batman es Superman karjaiba tuti nem esnek. Mindketto unalmas es egysiku.
Ha mar valasztani lehetne, akkor Peter Quill a Guardians of the Galaxy-bol vagy Deadpool, de meg Thanos is jobb lenne.
De a film maga az nagyon nagy hatassal volt ram! Kb ugy jottem ki a mozibol, hogy utalok mindenkit es a vilag szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!