Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy felnőtt (23+) jár egy középiskolással (aki nem 20 évesen érettségizett)?

Figyelt kérdés

Kétféle véleményt hallok:

- Szerintük a pasik kb. 25 évesen érnek be, addig kb. egy 18 éves szintjén vannak.

- A lúzerség magasfoka 25 évesen a barátnőd SZALAGAVATÓJÁRA elmenni.

jan. 11. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

"Aztán majd 40-50+ évesen is ugyanúgy fogsz gondolkodni, mert a saját korosztályod nem jön be és kergeted a 16 éveseket?"

Nem saját magamról beszélek (nekem nincs bajom a korosztályommal, nem is tudom magam elképzelni más életkorúval), hanem amiket látok magam körül. Itt mindig azt hajtogatják, hogy csak az utolsó lúzerek utaznak jóval fiatalabbakra, de a valóságban egyáltalán nem ezt látom, a lúzerek vagy teljesen egyedül maradnak, vagy megalkudnak és fixen letáboroznak az első (második) nő mellett, mert másnál úgysem lenne esélyük. Akik felnőtt férfiként 18-20 éves jó csajokat kergetnek sikerrel, azok pont hogy nem lúzerek, hanem gyakran elég jó pasik, összhatást, külsőt, vagy egzisztenciát tekintve átlag felettiek, a könnyen ismerkedő fajta, akik a velük egyidős vagy idősebb nőket is elég könnyen meg tudják szerezni, ha akarják. (megtartani egy másik kérdés) Idővel persze ők is változtatnak és mondjuk 50 évesen "már" 25-30 éves nőket hajtanak, de ha meg már ez sem működik, hát inkább maradnak egyedül, mint egy fedél alatt valami kérges keserű 50-es asszonnyal. Ezt látom.

jan. 12. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Ebben is van valami igaz. Én környezetemben viszont van olyan aki már 30 éves volt pár év híján és folyamatosan a tini 16-17 éves korosztálynak irogatott. Ráadásul nem csak 1-1 lánynak, hanem többnek, na az már úgy számomra döbbenetes volt, hogy ugyan mit akar egy ilyen férfi egy kislánytól még szinte.
jan. 12. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pont ténylegesen azt látom, hogy az éretlenebb 25-30 évesek jönnek össze fiatalabbakkal. Nyilván van példa arra is, amit a 11 mond, de akiket én ismerek ilyen párok, az ez a kategória. A férfi nem akar még családot, esetleg olyan hobbija van, ami amúgy gimnazistáknak szokott lenni stb.
jan. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!