Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható, hogy ebben a helyzetben utazzak?
De én nem azt írtam, hogy 2 hétig lázas vagy hanem azt, hogy gyenge vagy és nem éri meg utazgatni egyáltalán. Menjen igen mással, vagy maradjon otthon és törődjön a kérdezővel különösen, hogy nem hallgatott rá.
Mit számít hogy neked éppen mi meddig tartott. Nekem van egy haverom aki 14 éves kora óta nem volt beteg. Mindig mondtam is neki hogy ő a witcher, úgy is néz ki kicsit mint Henry Cavill
Mi tavaly nyáron jártunk így, párom utazás előtt 4 nappal beteg lett, 39feletti láz, torokfájás, gyengeség, több100ezerért lefoglalva kifizetve minden. Tolta a gyógyszert, vártunk az utolsó napig mi legyen, végül reggel jobban lett elindultunk, minden hepi.
Éjjel aztán jött a lázgörcs, az orvosi ügyelet, több 100€ plusz költség, plusz ijedtség. És a kövi 4 napot a szálláson szendvedtünk. Nem érte meg, még úgy se hogy az utolsó 2 nap már jól volt, mert úgy legyengült hogy kb semnit nem tudtunk csinálni... soha többet nem foglalok így, hogy nem lehet visszamondani. :(
Összegezve: marajd otthon, ö meg menjen el haveral, tesóval valaki biztos szívesen megy ha már ki van fizetve. Vagy dobjátok be pár fb csoportban hátha némi kedvezménnyel átveszi valaki és akkor kicsit kevesebbet buktok rajta.
Omg. Hogy a f.ba vagy beteg, ha 2 hete otthon van mindenki?!
Azt már meg sem merem kockáztatni hogy felnőtt ember vagy, nem kell vacognod a buszmegállóban, eljársz edzeni meg futni hogy a betegséget csak hírből ismerd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!