Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható, hogy ebben a helyzetben utazzak?

Figyelt kérdés
Párom novemberben rákezdte, hogy foglaljunk le egy szállást síeléshez most januárra, mert fogynak a helyek, nem lesz már hely stb. 3 közül választottunk, én a másik kettőt erőltettem, mert azok pénzvisszafizetősek voltak, csak ez az egy ami nem visszafizetős, amit lefoglaltunk végül, mert a párom ehhez ragaszkodott, és nem lehetett meggyőzni észérvekkel. Felesben fizettük. Párom csesztet, vergődik, hogy menni akar, miközben én 39 fokos lázzal, influenzásan fekszem, úgy hogy már 4 napja az ágyból nem tudok felkelni. Ez egy 6-7 órás autóút lenne. Hogy elúszik a pénz. De az én pénzem is elúszik, ráadásul az ő hülyesége miatt.
tegnapelőtt 17:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

De én nem azt írtam, hogy 2 hétig lázas vagy hanem azt, hogy gyenge vagy és nem éri meg utazgatni egyáltalán. Menjen igen mással, vagy maradjon otthon és törődjön a kérdezővel különösen, hogy nem hallgatott rá.

tegnapelőtt 18:02
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

Mit számít hogy neked éppen mi meddig tartott. Nekem van egy haverom aki 14 éves kora óta nem volt beteg. Mindig mondtam is neki hogy ő a witcher, úgy is néz ki kicsit mint Henry Cavill

tegnapelőtt 18:04
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Mi tavaly nyáron jártunk így, párom utazás előtt 4 nappal beteg lett, 39feletti láz, torokfájás, gyengeség, több100ezerért lefoglalva kifizetve minden. Tolta a gyógyszert, vártunk az utolsó napig mi legyen, végül reggel jobban lett elindultunk, minden hepi.

Éjjel aztán jött a lázgörcs, az orvosi ügyelet, több 100€ plusz költség, plusz ijedtség. És a kövi 4 napot a szálláson szendvedtünk. Nem érte meg, még úgy se hogy az utolsó 2 nap már jól volt, mert úgy legyengült hogy kb semnit nem tudtunk csinálni... soha többet nem foglalok így, hogy nem lehet visszamondani. :(

Összegezve: marajd otthon, ö meg menjen el haveral, tesóval valaki biztos szívesen megy ha már ki van fizetve. Vagy dobjátok be pár fb csoportban hátha némi kedvezménnyel átveszi valaki és akkor kicsit kevesebbet buktok rajta.

tegnapelőtt 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia, én mehetek helyetted? Ne legyél irigy
tegnapelőtt 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Omg. Hogy a f.ba vagy beteg, ha 2 hete otthon van mindenki?!

Azt már meg sem merem kockáztatni hogy felnőtt ember vagy, nem kell vacognod a buszmegállóban, eljársz edzeni meg futni hogy a betegséget csak hírből ismerd...

tegnapelőtt 19:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Menjen vele az anyja vagy aki akar
tegnapelőtt 19:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Tovább gyűrűzött a dolog. Meghirdette a neten, hogy ingyen elvinne NŐT az útra, mert minden ki van fizetve. Én véletlenül megláttam, és persze robbantam. az én költségemen elvinne egy másik nőt. Szerinte ebben nincs semmi, és nem is érti mi a bajom. Meg hogy miért nem tudtam beülni a kocsiba és menni, mert ő azt hitte majd összekapom magam.
ma 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Na nálam itt telt volna be a pohár és ereszteném szélnek. Menjen akkor nőzni ha ennyire nincs rám tekintettel.
ma 15:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Így tettem. Felőlem már mehet ahova akar, akivel akar.
ma 15:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon jól tetted :)
ma 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!