Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható, hogy ebben a helyzetben utazzak?

Figyelt kérdés
Párom novemberben rákezdte, hogy foglaljunk le egy szállást síeléshez most januárra, mert fogynak a helyek, nem lesz már hely stb. 3 közül választottunk, én a másik kettőt erőltettem, mert azok pénzvisszafizetősek voltak, csak ez az egy ami nem visszafizetős, amit lefoglaltunk végül, mert a párom ehhez ragaszkodott, és nem lehetett meggyőzni észérvekkel. Felesben fizettük. Párom csesztet, vergődik, hogy menni akar, miközben én 39 fokos lázzal, influenzásan fekszem, úgy hogy már 4 napja az ágyból nem tudok felkelni. Ez egy 6-7 órás autóút lenne. Hogy elúszik a pénz. De az én pénzem is elúszik, ráadásul az ő hülyesége miatt.
tegnapelőtt 17:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy várható el. Úgyhogy lehet szakítani ha értetlenkedett és lázasan elvárná, hogy menj. Neki csak a pénz számít. Téged figyelembe se vesz.
tegnapelőtt 17:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem, nemcsak hogy értelmetlen de még káros/veszélyes is lenne

Én igazán bele tudom helyezni magam a helyzetedbe mert tegnap 39.4 fokos lázam volt

tegnapelőtt 17:47
 3/16 anonim ***** válasza:
12%

Hány napra mennétek? Ha csak 3-ra, akkor ne menj, de ha egy hétre, akkor igen, mert simán meggyógyulsz mondjuk 3. napra. Vagyis én mennék a helyedben

Persze nem kötelező, nem kötelezhet. Esetleg menjen helyetted egy barátja, akkor nem úszik el a pénz. Vagy mehet egyedül.

tegnapelőtt 17:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy menjen egyedül, de azt nem akar. Őszintén szólva engem csak az érdekel most, hogy aludhassak, ugyanis borzasztó gyenge és fáradt vagyok. Nem is lennék képes szerintem összepakolni, és fél napot az autóban tölteni. Ha meg odaérnénk, ugyanúgy az ágyat nyomnám, csak kényelmetlenebb helyzetben, mert minden idegen lenne és nem komfortos.
tegnapelőtt 17:51
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Influenzából 3 nap senki se gyógyul meg #3! Legalább 2 hét kell hozzá és nem ajánlatos utazni hosszú ideig, pihenni kell.
tegnapelőtt 17:52
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Lázasan az embert rázza a hideg, nehezen koncentrál, fáradt. Barátnőd vagy bevállal egy közlekedési balesetet, vagy ha van jogosítványa, akkor üljön szépen a volán mögé és vezessen ő!
tegnapelőtt 17:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. Nem nekem kéne vezetni, nem is tudnék ebben az állapotban. De az utazás is szörnyű lenne most.
tegnapelőtt 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne menj! Ott lennél lázasan, betegen miatta? Inkább őt dobd ki azt menjen amerre akar tőled minél messzebb.
tegnapelőtt 17:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Első és legfontosabb az egészség. Ezt ki kell pihenni, nem még síelni. Nem tud valakivel el menni, ha már ennyire elakar?
tegnapelőtt 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
12%

Én voltam már síelésen lázas (igaz, ott kezdődött mikor már kint voltunk), és 39-39.5 fokos lázam volt (influenza vagy covid, passz - 2020 februárban volt) és kb másfél nap síelést hagytam ki. (#3 voltam)

2 hét az túlzás, egy hétnél tovább még sosem tartott nekem egy influenza meg igazából semmi más sem. És amúgyis, már 4 napja beteg, szóval nem 3 nap alatti gyógyulásra utaltam, hanem 7-re, ami teljesen reális.

Ettől még érthető ha valaki nem akar lázasan utazni, nem is kényszerítheti erre senki. Csak van valami haver, menjen helyetted.

tegnapelőtt 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!