Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen volt az első csókod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókod a jelenlegi barátoddal? Menyi idő után? Hogyan csattant el?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi azelott nehany honapig baratok voltunk, de aztan o belem szeretett es megakart gyozni, hogy probaljuk meg egyutt jarni. AZTAN EGY NAPON MAR nem birtam ellenallni es elcsattant a csok..azota vagyunk egyutt..
2010. dec. 4. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi történetünk is érdekes.Megnéztem egy barátnőmnek a profilját egy közösségi oldalon,és kommentált neki egy fiú,megnéztem mert megtetszett.Másnap a fiú visszanézett és felvett msn-re.Aztán beszélgettünk kb 1hónapig mire elhívott találkozni,de nem jött el.Aztán még egy talit beszéltünk,arra se jött el mert elfelejtette.Ekkor mondtam,hogy nem vagyok rá kiváncsi stb.. De mondta,hogy most tényleg eljön és hogy nagyon szeretne velem talizni.Na és tényleg eljött erre a bizonyos harmadikra :D

Ültünk a padon,aztán elkisért a metróhoz,akkor már kézenfogva mentünk és végül megcsókolt,de akkor még nem mondtuk ki,hogy együtt vagyunk,csak 2héttel később "kérte meg a kezemet" :D

Szerdán volt 7hónapja,hogy együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást :)

Azóta elmondta,hogy azért nem jött el,mert félt,hogy olyan vagyok én is mint az előttem lévő barátnője.

2010. dec. 4. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
1hónap után :$ Isteni volt :$ Szenvedélyes és édes :$
2010. dec. 5. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!