Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy ilyen barátról?
Te tipikusan az a srác vagy aki birtokolni szereti az embereket.Tiéd volt, de most már nem: Game Over.Mi nem világos a történteken?Az én cimboráimnak, akik szintén túl vannak jópár szakításon(némelyik fáj nekik némelyik nem)eszükbe sem jutna nekem magyarázni hogy kinél illik próbálkozni kinél nem.A kutyák szoktak ilyet csinálni hogy amit levizelnek az meg van jelölve hogy az ővék stipi stopi.Ha még a fél város úgy szakít veled hogy neked fáj akkor lakhelyet kell váltaniuk a barátaidnak hogy ismerkedhessenek?
Mindenesetre ha ilyesmiken szenvedsz akkor mégcsak kóstolgatod az életet-ez mégcsak egy tasli volt az igazi lórúgásokhoz képest
igen, a lány már nem a 'tiéd', szóval azzal ismerkedik, akivel csak akar, a "legjobb barátod" is szabad ember, viszont(!) tényleg jobban odafigyelhetne erre, mert (ha én lennék a helyedben) ez akkor elnézhető, ha a barátod halálosan beleszeret a volt barátnődbe. de hogy kavarjanak, annak semmi értelme, legalábbis most még, hogy neked fáj.
L.17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!