Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbol lehet kesobb gond?
Hol van itt szó érzelmi megcsalásról? Egyik nőt sem nézi semmibe, egyikkel se volt párkapcsolatban. Nem az a lényeg, hogy megcsalta-e hanem az, hogy két nőt hülyére szedett mert egyik se tudta, hogy létezett. Ilyesmit normális ember nem csinál. Még, hogy szimpatizálni pont a féregggel. De a kérdezőt meg simán lehordtad, hogy ő a hülye mert fél. Foghatnál kezet a kukaccal, ugyanolyan fából faragtak téged ütőd*tt!
Igen, akkor forditsuk le:
-amig te veled randizgatott, udvarolt es eppen a bizalmad probalta elnyerni, addig az exet kurogatta parhuzamosan. Red flag-e?
HATALMAS
Nem is ertem hogy tudod azt kerdezni ez baj e?
Az oke hogy osszejottetek es abbahagyta de a kiskapu mindig meglenne, hogy megint elkezdi. Plusz nekem undorito, hogy mialatt meg a kezdeti varazs, megismerkedes van addig az ember akivel osszejottem az masokra gondolt ahelyett hogy a velem valo kapcsolatot melyitette volna 100%os koncentracioval.
Szemelyes pelda:
Csavoval randizgattam, 3 randi utan kiadtam az utjat mert arrogans es paraszt volt. Masfel evre ra megtudtam hogy abban a honapban osszejott egy lannyal, 2 evig egyuttvoltak ergo mikor osszejottek/ alakultak addig engem is progalt fuzni es kurogatni:///
"Ebbol lehet kesobb gond?"
Neked már most van gondod ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!