Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről az egészről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kérdés kérdése:

Mit gondoltok erről az egészről?

Figyelt kérdés

Férjemmel 14 éve vagyunk együtt.

3 éve vagyunk házasok.

Van 2 gyermekünk.

Én 38 éves vagyok, a férjem 48 éves.

1 hónappal ezelőtt észre vettem hogy sok időt tölt a neten. Ami nem volt rá jellemző. Megnéztem a telóját, fb-on, tiktokon, telegramon külföldi vad idegen nőknek írogat angolul de úgy hogy lefordítja fordító segítségével...( Gondolom olyan a munkájuk is....)

Fotók között találtam intim képeket is... Sokkot kaptam...

Kérdőre vontam hogy mégis mi ez?! Nem is ismeri ezeket, ki tudja hogy a másik oldalon ki van, lehet egy férfi vagy egy gyerek stb...

Nekem nem irogatott hogy ilove you meg hasonlók.

Mondtam neki hogy hiányzik valami a kapcsolatunkból? Azt mondta nem. Nem tudja miért csinálta.

Mondtam neki éljünk nyitott házasságban, vagy kap elhajlási engedélyt, csak fejezze be!

Azt mondta nem kell neki, engem szeret, nem akar elhagyni.

Pár napja észre vettem hogy újra ezeket a nőket nézi, kérdőre vontam. Miért?! Erre a válasza: mert férfi.. hát köszi. Akkor mondom én is nézem a férfiakat! Azt mondta nézzed.

Ebből lett egy veszekedés hogy nem akar velem élni, csak a gyerekeket sajnálja itthagyni.

Mondtam neki maradj itt, de nem kell velem együtt lenni ha ezt akarja. Erre neki nem jó így.

Lenyugodtunk mind a ketten. Kérdeztem hogy tényleg ezt szeretné hogy engem el akar hagyni?! A válasz: nem gondolta komolyan, csak bántani akart.

Ez nem szép dolog mondtam, és igen is fáj ha más nőket nézeget.

Kértem menjünk el párterápiára, azt mondta jó.

Szerintetek a párterápia megoldás lehet?

Vagy ennek már itt a vége és a gyerekek tartanak össze minket?

Köszönöm a válaszokat.

tegnapelőtt 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

"Ebből lett egy veszekedés hogy nem akar velem élni, csak a gyerekeket sajnálja itthagyni."

Nem így van mert ha akad más nő olyan gyorsan el fog hagyni, hogy köpni-nyelni nem lesz időd. Szorgalmasan keresi/fogja keresni a következő párját.

Senkire nincs tekintettel, vagyis a gyerekekre sincs. Egyedül az tartja vissza, hogy kinek kéne 48 évesen gyerekekkel, de ha akad nő mint írtam repülsz.

Szóval vagy megvárod, vagy elválsz tőle, de már válás előtt különköltöztök minél előbb. A párterápia fölösleges pénzkidobás, azt a pénzt inkább a válás utáni életre hagyd meg.

tegnapelőtt 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megromlott a kapcsolatotok. Jobb lesz másként gondolni az eletedrol.
tegnapelőtt 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, itt már a párterápia sem segít. Ez a pasi nem akar veled lenni, csak az egyedülléttől fél.
tegnapelőtt 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem erdekled.

Ismerkedés érdekelne írj!

tegnapelőtt 16:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
tegnapelőtt 16:31
 6/9 A kérdező kommentje:

4/

Ha úgy alakulna írok. Köszönöm szépen.

tegnapelőtt 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Undorito a ferjed. Milyen noket nézeget? Mond meg neki, hogy fizesse a plasztikai beavatkozásokat es te is leszel olyan no..persze miutan lehuztad dobd ki :D
tegnapelőtt 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Feldmár mondja azt, hogy a szeretet az, hogy tudnád bántani, de nem teszed.

50 évesen, egy 27 éves kapcsolattal és 24 éves házassággal a hátam mögött azt tudom írni: igaza van.

Ő nem szeret. Tervezd át az életed.

tegnapelőtt 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
tegnapelőtt 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!