Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok a párom exére?

Figyelt kérdés

Magam sem értem a reakcióim, fél éve vagyok együtt a kedvesemmel, nagyon szeretjük egymást, viszont! Volt egy barátnője előttem, akivel másfél évig együtt voltak, nagyon passzoltak, végül a távkapcsolat miatt véget ért, én pedig úgy érzem - már betegesen - féltékeny vagyok az előző partnerre. Állandóan csekkolom a közösségi oldalakon, (napi szinten) gyakran kérdezgetem a párom a lányról, hogy vele mi hogyan volt, úgy érzem mindent meg kell tudnom róla. Az az igazán különös, hogy egyszerre fáj, és ,,izgalmas" a gondolat hogy ezzel a lánnyal volt, és milyen élményeket éltek át. Mintha élvezném is a tudatot, hogy mást is szeretett már, de fáj is ugyanakkor. Tudom, teljesen nonszensz ez így leírva, mégis így érzem.

Egyszer belementünk szexuális témákba is, és teljesen hányingerem lett, amikor hallottam, hogy milyen volt a csajjal, holott én kérdeztem rá, kb 2 hétig nyomot hagyott bennem az a beszélgetés. Ami szintén fura, hogy amikor megemlíti őt, mégjobban felerősődnek az érzéseim a párom iránt, szinte fellángolok érte.

Nem tudom hova tenni az érzéseim, mintha a megszállottja lennék a LÁNYNAK és a kettejük volt kapcsolatának, napi szinten eszembe jut, úgy érzem beleőrülök.

Egyébként konkrét okom nincs a féltékenységre, ki is törölte a lányt mindenhol amikor összejöttünk, ráadásul úgy, hogy nem is kértem, mindemellett azt mondta, hogy teljesen közömbös neki már.

Egyszerűen fura, hogy ennyire emlékszik a vele való eseményekre, valamint talán fáj hogy ő volt az első szerelme, és tudom, hogy hónapokig gyászolta a volt kapcsolatot a párom. Más nő nem is volt az életében, tehát én vagyok a második barátnője.

Próbálom nem igazán említeni ezt az egészet a kedvesemnek, nehogy elijesszem vele, mivel otthagyni semmiképp sem szeretném, és ő is ragaszkodik hozzám, így inkább magamban rágódom.

Bárki, aki valaha hasonlóan érzett? Úgy érzem, ez már bőven túlmegy azon, hogy csak nem tetszik a gondolat, hogy a páromnak valaha volt más párja, hiszen napi szinten eszembe jut a dolog. Köszönöm, ha elolvastad.

21 és 23 évesek vagyunk.

jan. 2. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanez van velem is! Egytől egyig ugyanaz. Faggattam, kíváncsi voltam mindenre, de közben meg felőröl a tudat, hogy előttem is szeretett valakit. Pedig féléves kapcsolata volt. Velem már 18 nap múlva lesz, hogy 1 éve leszünk együtt.

Kezeltetem magam, pszichiáterhez is jártam, pszichológusokhoz járok. Önbizalomhiányból fakad ez az egész, amit te és én átélünk.

21 L vagyok és 25 F a párom.

jan. 3. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj en van akit meg 5 eve is megnezek (exem exet), pedig a csavoval egyutt se vagyok mar. Megis leskedek neha, meg stb. De ezt nem tudja senki.

Igazabol itt kozbejon az akarva akaratlanul a hasonlitgatas, miben volt jobb miben nem, neha onnyugtatas, hogy te vagy a jobb, avagy sem… szerintem ez az egesz a sajat onbecsulesedrol szol es hogy hogyan gondolkodsz magadrol.

jan. 3. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorodban nem voltál sokat máshoz hasonlítva? A szüleid nem csinálták ezt?
tegnapelőtt 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!