Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben mi " jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mi " jönne le neked" ?

Figyelt kérdés

Adott egy kisebb veszekedés, ami tőle indult. Nem tudtuk megbeszélni mert lepisszegett és mondta hagyjuk abba most inkább a vitát.

Erre pár nap múlva kiderült hogy azért tette mert azon a határon volt hogy össze pakol,( pedig nem mondtál rosszat.) - de azóta se tette.. azóta mintha nem ő lenne pozitív értelemben

jan. 2. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Semmi hiteles info nem hangzott el, így a kérdésre megalapozott válasz nem adható.
jan. 2. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Hogy azt hiszi nyeregben van. Nekem csendben kell maradni különben elpakol őkegyelme es ettől nekem be kéne rosálni es joformán szivességet tesz nekem azzal, hogy nem hagy el?

Köszönjem meg neki?

Nekem kb így jönne le. Mintha nekem hálásnak kéne lennem hogy hajlando velem lenni es k.ssoljak különben elhagy húha.

Kicsit nagy az arca..

jan. 2. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Két mondat alapján nem jön le semmi.
jan. 2. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Bullsh-telsz. Majd szólj, ha akarsz konkrétumokról beszélni. Addig talán kérdést se kellene kiírni.
jan. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!