Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar ennyire hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire hogy a páromnak előttem voltak alkalmi kapcsolatai?

Figyelt kérdés
Ő 27 éves, én pedig 29. 1 éve vagyunk együtt, egy szavam se lehet. Mindent megad nekem, de mégis hibaként tekintek arra a periódusára hogy neki előttem pusztán szexkapcsolatai is voltak. Én vagyok a második partnere akit egyáltalán bemutatott a családjának, már együtt élünk fél éve, mégis nyomaszt a múltja. Nincsenek titkai előttem, nyíltan beszél a múltjáról. Nekem csak hosszabb kapcsolataim voltak, egyéjszakásba sosem mentem bele. 29F
jan. 2. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
Szeresse, de ne már ÉVEKIG szex kapcsolatokban legyen, vagy egyéjszakásokban. Csinálja mit tudom én maximum egy évig a szexkapcsolatot 1-3 férfival. Semmi gond. De ha valaki évekig baszik fűvel fával arra hiába mondja bárki, hogy normális mert nem az NEMTŐL FÜGGETLENÜL.
jan. 2. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

11

Te ezeket az infókat melyik ujjadból szoptad? Merthogy a kérdés leírásában nincs ismertetve, hogy a barátnő hány férfival volt és meddig.

A kérdező egy bizonytalan, hímsovi szerencsecsomag, aki egy darab húst lát a barátnője helyén. Fordított nemekkel is ugyanilyen lesúlytó véleményen lennék.

jan. 2. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:

10es a helyzet az h a nok ertekelik ha a ferfi tapasztalt, a ferfiak meg nem.

Ebbol adodik h a ferfi a fuckboy a no meg prosti.

De mind2 nembol van aki mashogy gondolja mint az atlag, csak a fenti helyzetbol adodik a tarsadalmi megiteles.

jan. 2. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:
16%

És te honnan szívtad ki, hogy hímsovi amikor nem ismered? Leírta, hogy ő DIREKT NEM VETT RÉSZT egyéjszakásokban mert undorodik tőle. A barátnője 27 évesen másodszor van párkapcsolatban. Úgyhogy hiába állítjátok, hogy nem évekig baszott akire bizsergett, vagy pont részeg volt mert igenis évekig csinálta.

És bármikor meggondolhotja magát bárki. Valaki azért szakít mert a párja cigizik és azt hitte meg tudja szokni de mégse, valaki meg azért mert nem tudja elfogadni, hogy párja egyéjszakásokban (és szex kapcsolatokban volt évekig). Attól nem akarja birtokolni, se nem nőgyűlölő.

jan. 2. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!