Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak vissza szoktàk könyörö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak vissza szoktàk könyörögni magukat a nőhöz randizàs alatt?

Figyelt kérdés
jan. 2. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Randizás alatt mi hogy "vissza"?

Randi ki lett dobva?

Az én tapasztalatom, ha offolok vkit randi után, mindegyik normálisan tudomásul veszi. (Kivéve egy két beteg zaklató)

Annyi csak, ha meggondolom, akkor hivhatom es találkozunk megint es folytatjuk ahol abbahagytuk. Rám hagyják az irányítást off után.

jan. 2. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
 3/9 anonim ***** válasza:
*mi az, hogy "vissza"?
 4/9 A kérdező kommentje:
Randizgattunk de mondtam hogy ne folytassuk. Kar volt tudom hulye vagyok, egy szoke no
jan. 2. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
8%

Semeddig nem tart ilyeneket ugraltatni. Legkozelebb akkor megkerdezed pl hogy elviszel legyszi ide vagy oda? Mennem kell igy gyorsabb lenne.

Erre ő de nem igy volt hogy nem találkozunk? Igen de ez most kiveteles. Aztan folytatodik minden ugyanott.

A pasiknak nyugodj meg semmiféle tartása nincs.

jan. 2. 15:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Neki van, intelligens, okos férfi
jan. 2. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
jan. 2. 15:36
 8/9 mikeXxX ***** válasza:
5# Anyucidnak sem volt aki ilyen gyereket csinált mint te 🤣🤣🤣!
jan. 2. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy néz ki a csaj..,átlagos cuki lánynál nem! Fullos k*va kinézetű csajnál tuti.
tegnapelőtt 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!