Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más nem retteg attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nem retteg attól, hogy milyen lesz, miután jön a menopauza a barátnőjénél?

Figyelt kérdés
Még 20-30 évet le kell élni szex nélkűl.

#menopauza #nincs szex #Megszűnik a szexuális életed
jan. 2. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz a klimax, hogy csökkenjen a libidó.Senkinek sem egységes, még 20 évesen sem.Sok tényező képes befolyásolni.Nálad is fiam.
jan. 2. 12:50
 12/17 Grizesteszta ***** válasza:
100%

Nekem kb 5 eve gyakorlatilag 0 volt a libidom. Elvaltam, megismerkedtem valakivel: minden OK. Es elarulom: a libido sokkal inkabb fugg a partnertol, mint a menszesz letetol/nem

letetol. Furi, mi?

jan. 2. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"De a menopauza általában a libidot is viszi magával, nem csak a menstruálást."

Édesem, te nem sokat tudsz a menopauzáról....

jan. 2. 14:42
 14/17 A kérdező kommentje:
13. Akkor világosits fel!
jan. 2. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Végülis ugyanaz mint előtte, csak előtte ha nő nem vonzódik a pasihoz azt mondják rá frigid, utána meg hogy biztos a klimax. A lényeg hogy adott nő vonzódni fog e hozzád, ez inkább a kapcsolatotoktól függ.
jan. 2. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

48 éves nő vagyok, 3 éve nem menstruálok. A szex jobb, mint valaha, mert végre nem kell a védekezéssel bajlódni.

Mondjuk mi soha nem szexeltünk minden nap, az nekem sok lett volna.

De ismerek olyan hasonló korú házaspárt, aki már évek óta nem szexel egyáltalán. Szóval ez egyéni dolog, felesleges ezen már előre stresszelni.

jan. 2. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba kérdések helyett előbb edukálódhatnál... :(

Szomorú, hogy a legtöbb férfi segghülye a nőkhöz, csak a puncit látják bennük, mint te is.

Attól rettegsz hogy nem dughatsz, miután a nőnek beüt a menopauza, de közben ha a sötétség fájna... :(

jan. 3. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!