Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire agyalsz az érzéseid / meglátásaid jogosságán?
Figyelt kérdés
Amikor gondjaitok vannak a kapcsolatbanjan. 1. 18:45
1/8 anonim válasza:
El szoktam gondolkodni, de nem esek túlzásokba. Általában nem szoktam minden baromságon megsértődni, úgyhogy az esetek többségében gondolkodás után is arra jutok, hogy igazam van és a másikkal van a baj. Most ezt tényleg úgy írom, hogy őszintén így gondolom, általában elég problémamentesek részemről a kapcsolataim, mert tényleg nem keresem direkt a gondokat, nem látok bele mindenbe valami többet direkt.
2/8 anonim válasza:
Én se sokat mert ismerem önmagam és a párom is.
3/8 anonim válasza:
Az érzéseknél nincs olyan, hogy jogos. Ha azt írjuk, hogy nem jogos, akkor is ugyanazt érzed, ez attól nem változik.
4/8 anonim válasza:
Egyre kevesebbet. Hót mindegy kinek van igaza, csak akkor működik, ha mindkét fél belátó és fejlődni akar, tenni a kapcsolatért. Ez nem verseny hogy kinek volt igaza, hanem egy közös munka, hogy egy életen át működjön.
5/8 A kérdező kommentje:
Igaz utolsó, de attól még a másik érezheti hogy amit mondasz hogy érzed nem jogos
jan. 1. 21:31
6/8 anonim válasza:
Konkrétan írd le, hogy mi a baj, mert erre semmi értelme így válaszolgatni. Névtelen, arctalan fórum.
7/8 anonim válasza:
5# Ezért kell megfelelően kommunikálni. Előfordulhat, hogy félreért valamit a másik, de nem gondolatolvasó, nem lát a fejedben, hogy az nem is úgy van, ahogy ő érzi. Neked kell megerősítened, lehetőleg hiszti meg sértődés nélkül, mert azzal csak rontasz a helyzeten.
8/8 anonim válasza:
Én elég sokat. Eléggé önostorozó típus vagyok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!