Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki rossz kapcsolatban volt szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Amikor szakítás szélén billeg az egész, vagy vita is előfordul.
Mennyire gondolkodtál azon mit tegyél így tegnap , mikor más ünnepelt?
jan. 1. 17:41
1/7 anonim válasza:
Megúsztuk a szakítást. Sikerült megoldani a nehézségeinket.
2/7 anonim válasza:
Aki az év többi részében is rossz kapcsolatban volt, az Szilveszterkor is rossz kapcsolatban töltötte az éjfélt. Marha nehéz kitalálni.
Aki nem változtat semmin, és szakítani sem mer, az a következő évet is rossz kapcsolatban tölti. Meg a következőt, és a következőt, és a következőt...
De mindenki úgy él, ahogy akar.
3/7 anonim válasza:
Egyszeruen kirugtam. Nagyon boldog vagyok.
4/7 anonim válasza:
Szerencsére abban èppen nem, mindössze vágyódtam valaki után,aki le sem sajnál...🤔
5/7 anonim válasza:
Nem befolyásolta az ezzel kapcsolatos hangulatomat a szilveszteri bulizás.
6/7 anonim válasza:
Kapcsolatok 90-95%-a rossz viszonyban van. Csak a kornyezetuknek akarnak megfelelni mert mit szólnak majd hozzá ha számítunk, elválunk.
7/7 anonim válasza:
Novembertől pengeélen vagyunk és nincs megoldva. Vihar előtti csendet érzékelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!