Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki rossz kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki rossz kapcsolatban volt szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Amikor szakítás szélén billeg az egész, vagy vita is előfordul.

Mennyire gondolkodtál azon mit tegyél így tegnap , mikor más ünnepelt?

jan. 1. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Megúsztuk a szakítást. Sikerült megoldani a nehézségeinket.
jan. 1. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Aki az év többi részében is rossz kapcsolatban volt, az Szilveszterkor is rossz kapcsolatban töltötte az éjfélt. Marha nehéz kitalálni.

Aki nem változtat semmin, és szakítani sem mer, az a következő évet is rossz kapcsolatban tölti. Meg a következőt, és a következőt, és a következőt...

De mindenki úgy él, ahogy akar.

jan. 1. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Egyszeruen kirugtam. Nagyon boldog vagyok.
jan. 1. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére abban èppen nem, mindössze vágyódtam valaki után,aki le sem sajnál...🤔
jan. 1. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásolta az ezzel kapcsolatos hangulatomat a szilveszteri bulizás.
jan. 1. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Kapcsolatok 90-95%-a rossz viszonyban van. Csak a kornyezetuknek akarnak megfelelni mert mit szólnak majd hozzá ha számítunk, elválunk.
tegnapelőtt 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Novembertől pengeélen vagyunk és nincs megoldva. Vihar előtti csendet érzékelek.
tegnapelőtt 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!