Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír rá arra a csajra, akivel 2022-ben írtak utoljára? Miért női barátokat keres a párom?
Figyelt kérdés
dec. 31. 11:30
2/12 anonim válasza:
Na vajon miért? Senki nem írogat rá random régi csajokra hátsó szándék nélkül.
Engem akkor kezdtek el keresni régi férfi ismerőseim, amikor szakítottunk a párommal. Biztos CSAK arra voltak kíváncsiak, hogy jól vagyok-e.
3/12 anonim válasza:
Én a helyedben kidobnám, aztán írogathat neki szingliként. Tudod mit jelent az, hogy random régi ismerős csajjal akar “barátkozni”? Elcseveg vele, felméri a terepet hogy a csaj miben lenne benne. Aztán ha az vevő rá, akkor meg leszel csalva. Ha esetleg lenne benne gerinc, akkor előtte szakít veled de ez kevésbé jellemző. Pfff hány ilyen nyomorultat hajtottam már el ,vissza a barátnőjéhez, aki csak úgy csevegni akart, és nem az időjárásról.
4/12 anonim válasza:
Szóval amíg a párod, addig szóba sem állhat senkivel, felejtse el az ismerőseit? Akkor nem sokáig lesz az. Miből gondolod, hogy 2022-ben írt rá utoljára?
5/12 anonim válasza:
Tapasztalat szerint egy férfi sose keres csak úgy...
Kivéve, ha tényleg egy nagy barátság volt, akár gyerekkorban. De amúgy nem hinném. Akar valamit a nőtől.
6/12 anonim válasza:
Nyilván nem vagy elég neki. Vagy nem kap tőled odafigyelést, szeretetet. Nem a telefonjában kellene kutakodnod, hanem vele törődni.
7/12 anonim válasza:
Én elég sok ellenkező nemű ismerősömnek kívánok boldog új évet. Nem akarok tőlük semmi egyebet.
8/12 A kérdező kommentje:
4#világ másik végén lakik. Egyetemi szaktárs volt. És belenéztem. 2022 nyarán írtak utoljára, és most dec. 24-én irt rá a párom, hogy boldog karácsonyt…
dec. 31. 12:32
9/12 anonim válasza:
Egy jól működő párkapcsolatban ennyire nem lehet paranoiás az ember, hogy ráparázik egy ünnepi jókívánságra, amit a világ másik végén lakó ismerősnek küldenek. Ma már a messenger és társai korában elég sok osztálytárssal, évfolyamtárssal, munkatárssal tudja tartani az ember a lazább kapcsolatot, nem kell ebbe rémeket látni. Én például nem választanék olyan társat, aki ezt nem tudja elfogadni, vagy nem bízik bennem. Ha meg akar csalni, hidd el írogatás nélkül is meg tudja tenni, sőt.
10/12 anonim válasza:
És akkor a 2022 és 2023 karácsonya nem volt fontos?
Itt szerintem nem az a baj, hogy ír egy barátnak, akivel szokták ünnepekkor tartani a kapcsolatot, ez így rendben is van és elfogadható. Hanem, hogy ez most hogy jutott eszébe mégis, eddig miért nem volt fontos a kapcsolattartás, mit akar ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!