Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Voltatok bántalmazó kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mikor derült ki az illetőről a valódi mivolta?dec. 30. 17:30
2/8 anonim válasza:
4-5 év után. Mikor terhes lettem, és úgy érezte, hogy most már úgyse tudok lelépni.
4/8 anonim válasza:
Igen. Fokozatosan derült ki, nehéz lenne meghatározni egy időszakot. Mi az első fél évben csak hétvégén tudtunk találkozni. Eleinte minden okés volt, sőt, a legkedvesebb, legtörődőbb embert láttam benne. Az első apróságok talán már pár hónap után jelentkeztek. Minimális kis megjegyzések, elejtett beszólások, amiket sokszor úgy forgatott, hogy csak jó szándék vezérelte. Ahogy teltek a hónapok, jöttek kisebb hazugságok, és nagyobb beszólások. Elkezdett megváltoztatni, kikkel/mikor/hova megyek, hogy nézzek ki, stb. Kb talán egy év telt el, amikor már sokkal bátrabb lett, én meg teljesen csapdába estem. Nyíltan kezdett megalázni, elnyomni, fenyegetni, megcsalni stb. Fel sem sorolom, minden volt amit el lehet képzelni. Végig manipulált, utólag szürreális, hogy tényleg velem történt az egész. 3,5 év után szakítottam, az is egy tortúra volt, utána hónapokig zaklatott, fenyegetett, ígérgetett, könyörgött stb.
5/8 anonim válasza:
Voltam. Előtte is derengett, de tűrtem, mert hátha...
3 év együttélés után léptem le, előtte 3 évig jártunk, és előtte is volt pár év csak barátság
6/8 anonim válasza:
Voltam, de én férfi vagyok, engem senki sem sajnál.
7/8 anonim válasza:
#6 köszönd a férfi társaidnak, ugyanis 95%ban ők az elkövetők. Meg a törvényeket is ők hozták többnyire, az egész rendszer összességében túlnyomó részt férfiakból áll.
Hozzá tenném, számomra ugyan olyan undorító ha nővel, ha férfival történik.
8/8 anonim válasza:
azt elfelejtetted megkérdezni, hogy ki volt a bántalmazó a kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!