Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TÁVKAPCSOLATBAN ÉLŐK! Ti hány kilométerre laktok egymástól? Milyen sűrűn találkoztok? Kort/nemet is írjatok légyszi!
ÉN és a bnőm 29 évesek vunk. 140 km-re lakunk 1mástól. Eleinte ritkán taliztunk de most átlagosan 1 hónapban 1 hete vunk 1ütt. Azt hittem ez milyen gáz de látom vannak itt extrémebb esetek is :)
Az út busszal 3-4 óra kocsival 2 is elég lenne. (csak sajna nincs)
Abszolút jól műxik főleg így, h mind2-en magunknak valók vunk és nem vunk annyira társasági emberek. Persze ki tudja mi lesz ha összeköltözünk és ki tudja mikor de hát tudni kell majd kijönni a másikkal. társkereső rendszerben ismertük + 1mást ezért jött létre ez a kapcsolat. Tehát ez ne tartson vissza senkit ettől! Ami fontos, h nekem +éri. Sőt! lnkább élek 1 távkapcsolatban aminek van alapja és érzem h ő az igazi minthigy felszínes kapcsolatom l1en oannal aki nemigen érdekel...
980 km kb. van hogy havonta van hogy 3 hónapig folyamatosan együtt vagyunk van hogy több hónapig nem
19 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!