Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ahol nagyon sík a családi idilli poszt, ott előbb utóbb kiderül valami turpisság és elég nagy a baj?
Figyelt kérdés
dec. 28. 18:03
11/16 anonim válasza:
És észrevettétek, hogy a mások életében vájkálóknak még annyire sem rózsás a kapcsolatuk?
12/16 anonim válasza:
Aha :D Sógoromék pl minden évben járnak profi fotóshoz ilyen karácsonyi családi képet csinálni, közben sógornőm a férje családjának sír, hogy milyen szar a kapcsolatuk, kettesben 5 percet nem bírnak eltölteni, a gyereknevelés nem megy nekik, mindig lepasszolják a kicsiket. De a karácsonyi kép az mindig kell :D
13/16 anonim válasza:
Igen, minél rosszabb, annál inkább kell mutatni, hogy minden szipi-szuper.
14/16 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igaz. Csak szerintem sokaknak savanyú a szőlő, és ezt akarják belelátni. Igen, biztosan van, ahol ez a helyzet. Mindenkinek van egy ismerőse, aki egy hetet végig posztol, hogy milyen boldog, aztán hirtelen egyedülálló, aztán megint jönnek a közös képek. De ez nincs így mindenkinél. Szerintem ez inkább attól függ, hogy alapból ki mennyit posztol. Én meg a párom is az a típus vagyunk, akik kb egyáltalán nem posztolnak, így 3 évente egy profilkép csere, meg néha mások megjelölnek képeken. Így közösen sem posztolunk. Van exem, aki többet posztolt, vele is boldog voltam akkor, nem ezért szakítottunk. De van közeli ismerősöm, akik nagyon szeretik egymást, és sokat posztolnak. Ők alapból a kapcsolatuk előtt is minden szart kiraktak, értelem szerű, hogy a párjukat is ki fogják, aki az életük része.
15/16 anonim válasza:
A karácsonyi kép az kell referenciának a fotósnak, azok már így le vannak beszélve.
16/16 anonim válasza:
Ez milyen hülye kérdés? 🤣 szerintem pont a magamutogatás az ahol elkell gondolkodni, amolyan nagyobb a füstje mint a lángja. Egy ember,vagy család értékét nem a neten történő magamutogtás adja. Sőt tegyük hozzá némelyik súlyosan vizuális környezetszennyező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!