Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elküldtem egy pasit mert az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldtem egy pasit mert az utóbbi időben mindenki fontosabb volt mint én és a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Elküldtem egy pasit mert az utóbbi időben mindenki fontosabb volt mint én és a kapcsolatunk.

Elhanyagolt, elmenekült a probléma elől.

Alapvetően visszafogott, kevés önbizalma van de ez nem lenne gond.

Én még szeretem de nem hagyhsdtam hogy ezt csinàlja velem.

Szerintetek mennyi az esély hogy észhez tér és visszajön hozzàm?

Kb a pasiknak mennyi idő utàn kezd hiànyzoni egy nő?

Tudom én küldtem el, de muszàly volt, koràbban olyan figyelmes volt.

Hiànyzik nekem.

dec. 25. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy itt nincs leírva a sztori mivolt teljesen amièrt így jàrt!

Senki nem tudja!

De mivan ha amiben most van a kérdező még sokkal szarabb mint előtte volt a kapcsolat!!!

Csak lehet nemvoltak teljesen őszinték egymáshoz,pedig nagy szükség lett volna arra!!!

Akkor talán a kérdező is kicsit meghajolhatna ha tényleg szereti,nem kell mindig neki megmondani mi legyen!

Gondolhatna arra hogy lehet pont erre vár a fiú is,mert mind a kettő makacs de szerelmesek!!!!

És majd bànni fogják hogy a másikra vártak csak!!!

dec. 28. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fog az alapprobléma változni,jelesül, hogy ő tèged nem szeret olyan mèrtèkben,hogy te legyél számára a top prioritás.

Ha neked ez kevés,akkor be kell látnod a saját érdekeidet.

dec. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!