Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma gondoltam elmegyek a szentmisére haverommal viccből de kellő komolysággal, és amint a párom megtudta elkezdett hisztizni. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Még nem voltam szentmisén, ami új dolog arra egyből gyanakvóan reagál. Mondta hogy ennyit ér nekem a karácsony és az együtt töltött idő, úgy hogy nálunk van a tesója is szóval nem unatkozna nélkülem. És a haveromra is ráírt hogy köszöni szépen. Mintha mentem volna a legjobb barátommal bárhova az elmúlt 3 hónapban. Nem értem, ti elengednétek a párotokat szentmisére így? Felajánlottam hogy jöjjön Ő is.

tegnap 23:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen mindegy, de a végére úgyis te leszel a hülye itt, akármilyen személyiségzavaros, defektes, egoista, elkényesztetett p.csa a barátnőd, mert nem úgy ugrálsz őnagyságának, ahogy fütyül.
tegnap 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Elmentél misére, ami karácsonykor KÖTELEZŐ. Szószerint erről szól az ünnep, hogy Jézus megszületik és az éjféli mise hagyomány országszerte, vannak emberek, akik évente egyszer vannak misén és az EZ. a karácsonyi éjféli mise :D és a barátnőd meg azzal jön, hogy "ennyit ér Neked a karácsony" ... hát ez rendesen hü.lye

Egyáltalán nem normális. A barátnőm ha el akarok menni valahova, akkor azt mondja "jól van menjél nyugodtan" és adok neki egy puszit és hello.

Egyszer volt, hogy ott akart tartani, akkor tudta is, hogy mit kell ... khm csinálni. késtem is egy órát miatt a munkából. trükkös nőszemély

ma 04:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Na, de végül voltál?
ma 05:20
 4/5 menta34 ***** válasza:
53%

Az a probléma, hogy te nem vallási okból mentél misére, ami az érintetteknél normális és elfogadott, hanem a haveroddal mentél/mentél volna poénkodni, ami viszont egyáltalán nem szükséges, pláne nem egy családi ünnepnapon.

A barátnődnek teljesen igaza van.

ma 08:11
 5/5 menta34 ***** válasza:
100%

#2 Kötelező? :DD

ezt ne.... még a végén a pedo papokat is kötelező lesz gyerekekkel ellátni? Csessze meg az összes egyház magát.

ma 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!