Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szakító ok lenne nálatok a munkából adódó távkapcsolat? Ha 4-5 hetente tudnátok csak találkozni a párotokkal? Hogy bírnátok elviselni?
10
3 évet csináltunk így végig. 9.éve vagyunk vagyunk együtt. 3.5 év együtét után ment ki külföldre.
Na lássuk: Meghallgat: - Nincs telefon? Nincs webkamera?
Ruha vásárlás: megimtcsak; nincs kamera? (Simám bevittem a próbafülkébe.) Vagy egy egyszerü aruchan bevasarlasra.
Fel tudjak nézni rá: 3 év alatt megkeresett annyit, (KETTŐNKNEK) hogy vehessünk családi házat, (nem mucsaröcsögén)
Fizikai valojában: nagyon sokszor közösen főztünk, és közben beszelf
Gettünk. Elinditottuk a webcamot a konyhában, és főztem.
Egymásnak ajandék:/ruha
Dpd posta. Vagy eleve oda rendeltem.... Igen, 2 havonta talalkoztunk, olyanjo kifacsartam....de ez csekély ár volt azért, hogy most nem szakadunk meg, és b*sszuk hitelbe magunkat a következő 40 évre..
Itthon havi 1.5M.et keresünk ketten netto, és ez is kezd lóf*sz pénz lenni.
12)
Nalam nem helyettesitheto penzzel az oleles,csok,szeretkezes ,szemelyes beszelgetes. Vannak dolgok ,amiket nem lehet megvenni. Nem erdekel h mennyit keres,legyen mellettem. Annal nagyonb ajamdek nincs,h melletem van ,akit szeretek. Van ahova bekoltozhetunk. Minden igenyt kielegito a lakas. Nem vagyom jobbra.
14
Akkor menj vele. Nem akarsz? Ennyit sem teszel meg? AKkor megsem érdemled, hogy miattad lemondjon dolgokról :D
13: nagyon szépen összefoglaltad a dolgot,ettől jobban én sem írhattam volna le,hogy mit érzek,gondolok! Ugyan ezeket elmondtam neki,de abból meg az jött le,hogy én biztos nem értékelem a munkáját,nem örülök a sikereinek! Holott erről szó sincs,csak nem minden a pénz...
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!