Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Szakító ok lenne nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szakító ok lenne nálatok a munkából adódó távkapcsolat? Ha 4-5 hetente tudnátok csak találkozni a párotokkal? Hogy bírnátok elviselni?

Figyelt kérdés
dec. 23. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem viselném el. Normális kapcsolat jár nekem, és keresni fogok olyan férfit, aki ugyanezt akarja!
dec. 24. 00:10
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

10

3 évet csináltunk így végig. 9.éve vagyunk vagyunk együtt. 3.5 év együtét után ment ki külföldre.

Na lássuk: Meghallgat: - Nincs telefon? Nincs webkamera?

Ruha vásárlás: megimtcsak; nincs kamera? (Simám bevittem a próbafülkébe.) Vagy egy egyszerü aruchan bevasarlasra.

Fel tudjak nézni rá: 3 év alatt megkeresett annyit, (KETTŐNKNEK) hogy vehessünk családi házat, (nem mucsaröcsögén)

Fizikai valojában: nagyon sokszor közösen főztünk, és közben beszelf

Gettünk. Elinditottuk a webcamot a konyhában, és főztem.

Egymásnak ajandék:/ruha

Dpd posta. Vagy eleve oda rendeltem.... Igen, 2 havonta talalkoztunk, olyanjo kifacsartam....de ez csekély ár volt azért, hogy most nem szakadunk meg, és b*sszuk hitelbe magunkat a következő 40 évre..

Itthon havi 1.5M.et keresünk ketten netto, és ez is kezd lóf*sz pénz lenni.

dec. 25. 07:28
 13/16 anonim ***** válasza:

12)

Nalam nem helyettesitheto penzzel az oleles,csok,szeretkezes ,szemelyes beszelgetes. Vannak dolgok ,amiket nem lehet megvenni. Nem erdekel h mennyit keres,legyen mellettem. Annal nagyonb ajamdek nincs,h melletem van ,akit szeretek. Van ahova bekoltozhetunk. Minden igenyt kielegito a lakas. Nem vagyom jobbra.

dec. 26. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
47%
1o) aki szeret engem valaszt nem a zsetont. Aki meg nem igy gondolja,azt soha tobbet nem akarom latni se hallani se uzenetet kapni tole.
dec. 26. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Akkor menj vele. Nem akarsz? Ennyit sem teszel meg? AKkor megsem érdemled, hogy miattad lemondjon dolgokról :D

dec. 26. 19:22
 16/16 A kérdező kommentje:

13: nagyon szépen összefoglaltad a dolgot,ettől jobban én sem írhattam volna le,hogy mit érzek,gondolok! Ugyan ezeket elmondtam neki,de abból meg az jött le,hogy én biztos nem értékelem a munkáját,nem örülök a sikereinek! Holott erről szó sincs,csak nem minden a pénz...

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

dec. 26. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!