Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem gondolnak a jövőre, amikor 16-20 éves, jó genetikájú tinifiúkkal járnak 30 felett?
Figyelt kérdés
Úgy értem, gyerekkel milyen hosszútávút tervez? A nőnek ketyeg a biológiai óra, vagy ilyen kisfiúktól akarnak gyereket? Milyen apa lesz az, aki maga is gyerek?ma 12:02
11/13 anonim válasza:
Olyan volt,hogy egy buliban részegen 20 évesen felszedtem egy estére,egy szintén részeg 33 éves nőt.
De az csak egyszeri alkalom volt( gondolom jó szar is lehettem akkor még az ágyban)
De hogy egy 16 éves fiú komoly kapcsolatban legyen egy 30+ nővel, kizárt eset.
12/13 anonim válasza:
En 45 vagyok es nagyon fiatalos hala a genetikamnak. Alacsony fligram alkat vagyok.
A fiam 20 most h szakallt novesztett inkabb 25-28 evesnek latszik. O magas nagyobb darabb fele.
Mikor vasarolni megyunk csomo ember furan nez rank. Pedig sima anya fia kapcsolatban vagyunk. Nem fogom a kezet nem fuggok rajta. Akkor tunik el ez a fura nezes mikor kerem h Kisfiam emeld le a felso polcrol azt a valamit. 😁
Szerintem siman csak egy anyat latsz a fiaval.
13/13 anonim válasza:
Baromira nincs tele Bp. ilyen párokkal, én 35 éves nőként tudom mondani, hogy ebben az életkorban van a legtöbb ismerősöm, és egy ilyen párt nem ismerek (ill. 1 nőt igen, aki néha buliban összefekszik bárkivel kortól függetlenül, aki jó'nézki... de ne hazudjuk azt, hogy a férfiak egy része nem ugyanezt csinálja :D). Bár amúgy hallottam ilyen megjegyzéseket az egyik munkatársamra és a FIÁRA megkeseredett, igénytelen pasiktól (hát igen, a munkatársam kb. 20 évvel fiatalabbnak tűnik, mint ők, mert karcsú, igényes, ápolt nő úgy is, hogy közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez)... és köszöni, megvan a nála 3 évvel idősebb férjével, akivel 20 éve együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!