Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miért idegesít sok nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért idegesít sok nőt?

Figyelt kérdés

Jártok, de már van "együtt alvás". És amikor ez a nőnél történik, érkezéskor a pasi kipakol a nadrágzsebeiből, a nadrág levétele előtt.

Szépen, rendben, egymás mellé pakolva a dolgokat, hogy reggel csak sorban fel tudja venni/el tudja rakni őket, ellenőrizve a meglétüket, hogy nem hagy ott semmit, és amikor kell ott legyen.

Ilyesmire gondolok: [link]

ma 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem hallottam olyanról, hogy ez bárkit idegesítene. Teljesen normális dolog.
ma 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját lakásomban is ezt csinálom. Így biztos, hogy nem hagyok otthon semmit.
ma 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Te kikkel ismerkedsz? :D
ma 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy ilyen nőt kell megkérdezni...én se hallottam még ilyet.
ma 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Minek pakolod ki, ha ugyanúgy visszapakolod?

Amúgy meg ennyi sz4rt tartasz a nadrágzsebeidben? Milyen nadrágod van neked, hogy ilyen hátizsák méretű zsebei vannak?

ma 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, így nem tudok erről nyilatkozni. :D
ma 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Felőlem csinálja, bár szerintem feleslegesen pakolja ki, ha reggel úgyis visszateszi.
ma 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Miket pakolsz ki. Lehet azzal van a baj.
ma 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem se idegesít. Nekem amúgy minden is van a zsebemben ("döglött kismacskától kezdve harcoló német alakulatokig", ahogy megboldogult apám szokta leírni) de nem is szoktam kipakolni. Ha ő kipakolja, egészségére
ma 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez senkit soha nem zavart szerintem. Nem is tudom honnan jött ez.
ma 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!