Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépnél miatta?

Figyelt kérdés

Ha a párod kérné, könyörögne, vagy követelné, akár válással és a "Soha többé nem látod a gyereket!" fenyegetéssel, hogy lépj ki a munkahelyedről, kilépnél?

Mert féltékeny lenne egy munkatársadra vagy ügyfélre + nem tolerálná, hogy a munkád miatt évi pár alkalommal 2-3 napot távol vagy, továbbképzés, konferencia, külső munka miatt. Miközben te beletettél ebbe a szakmába és munkahelybe akár 10+ évet is, és a másik, hasonló munkahelyen is ez lenne ebben a munkakörben. Csöbörből vödörbe, majd gödörbe.

ma 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem lépnék ki. Ráadásul hamar jönne a következő féltékenységi agybaj.
ma 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Kuka
ma 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:

" Mindegyik az "ottalvós" konferenciákon megcsalta a feleségét, nem is egyszer, nem is egy emberrel. "

Az ilyen konferencia néélkül is megcsalják a másikat. Nem a konferencia az oka a megcsalásnak.

ma 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
És nem is a munkahely.
ma 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Itt minden információ irreleváns. Tudod miért? Mert a másik már nem bízik benned. Ha nincsen bizalom, akkor csak kínlodtok egymás mellett. Őszintén, ennek van értelme? Én nem fogom szidni a másikat, mert nem látok bele a kapcsolatotokba.

Az én férjem van, hogy évente 1-2 alkalommal olyan munkát vállal ami az ország másik végén van. Akkor ott alszik pár napot, mert semmi értelme 3-4 órákat vezetni haza, majd alszik pár órát és újra 3-4 órát vezetni oda. Abszolút baleset veszélyes. Ilyenkor ott szokott aludni. De bennem fel se merült soha, hogy nőhöz megy. Ha meg akar csalni akkor megoldja akkor is, amikor éppen nem vidéken dolgozik és én nem is tudok róla. Nem ezen múlik.

De a kérdésedből nekem az jön le, hogy mindkettőtöknek az lenne a legjobb, ha elválnának az útjaitok. A gyereket pedig nem veheti el tőled, mert bíróság dönt erről. Nem ő szabja meg, hogy mikor láthatod a gyerekeket, aki ugyanannyira a tiéd, mint az övé.

ma 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ettől az embertől már csak a gusztustalan zsarolása miatt is elválnek. Egyrészt imádom a munkám, másrészt a beteges féltékenykedést nem viselem el senkitől.
ma 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!