Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? (Hosszú lesz)
A barátommal együtt vagyunk már majdnem egy éve. Nemrég elkapott egy hasmenéses vírust. A kapcsolatunk tullendült már azon a ponton hogy kínos legyen az ilyen dolgokról beszélni és előfordult már hogy a másik éppen a wc-n ült amikor be kellett mennünk a fürdőszobába valami miatt vagy csak az egyikünk zuhanyzott amikor másikra rájött a mosdózás. Ezen nem akadunk fent. Viszont most hogy beteg lett eléggé rosszul volt. Lázas volt és sokat volt hasmenése. Éppen a mosdóban volt és feltűnt hogy már egy ideje bent van. Kopogtam de nem válaszolt. Végül bementem és észrevettem hogy elájult a wc-n ülve. A falnak volt dőlve. Próbáltam ébreszgetni de nem tudta kinyitni a szemét és valamennyire magánál volt. Fél óráig próbálkoztam körülbelü és végül úgy döntöttem hogy valahogy be kell vinnem az ágyba és utána kiatálni hogy mi legyen. Mint mondtam a Wc-n ült. Emiatt kénytelen voltam, kultúráltan fogalmazva tisztára törölni. Csak után húztam fel a nadrágját és juttattam el az ágyba. Gondolkodtam a mentők kihívásán, de mire hívhattam volna őket felébredt. Össze volt zavarodva és miután elmeséltem hogy mi történt kiakadt. Nem kiabált vagy ilyesmi csak megkért hogy menjek el mert egyedül akar lenni. Nem akartam otthagyni mert beteg de egyre ingerültebb volt és mégjobban kiborult. Úgy voltam vele hogy ő egy felnőtt ember aki tud magáról gondoskodni ezért elmentem. Ennek már egy hete, és egy hete nem beszélt velem. Értem hogy sértette a büszkeségét ami történt és valószínűleg időre van szüksége. De én úgy érzem semmi rosszat nem tettem. Csak jót akartam. Egyáltalan nem haragszom rá ezt le kell szögeznem. Bevallom eléggé hiányzik de nem merem felhívni vagy írni neki. Valami tanács?
22L
Te ne tegyél semmit, mert teljesen normálisan viselkedtél. Beteg volt és segítettél. Akkor lehetne kiakadva, ha otthagytad volna, nem mert segítettél. Ha nem keres az az ő szegénységi bizonyítványa.
Ez off, de én migrénes vagyok és gyakori a durva hányás is. Egyik exem mikor rosszul lettem fúj fúj és otthagyott a roham közben. A férjem soha nem hagyott ott még segített is felkelni ha már nem bírtam. Ápolt. Egy normális ember a betegség esetén is ott van a másik mellett és segíti.
Egyértelmű kamukérdés, vagy valami nagyon súlyos baja van (utóbbira kicsi az esély).
Okulásnak leírom, miért.
Egy egészséges, felnőtt ember nem igazán lehet elájulva hasmenés miatt fél órán át, ülve.
Hasmenés miatt ha elájul valaki, akkor a kiszáradás miatti vérnyomásesés miatt lehetséges leginkább, de ez nem tarthat 1 percnél tovább, így vagyunk összerakva. Ülő helyzetben még kisebb rá az esély.
Ha fél óráig a szemét se tudja kinyitni, annyira nincs magánál, akkor az nem is ájulás, hanem elhúzódó eszméletlenség, az már kb. az agykárosodási veszélyt magában sokk, esetleg valami szívprobléma, szimplán csak a hasmenés miatt - főleg ha csak órák vagy akár csak 1-2 napja tart - nem lehet.
Kicsit sajnálom, hogy úgyis a lepontozást fogom kapni, és majd írja még csomó ember a jószándékú válaszokat, hogy mennyire kedves és törődő vagy, így kellett eljárnod, ahogy eljártál.
Pedig akinek vannak minimális orvosi ismeretei, az tudja, hogy igazam van.
Ha tényleg épphogy lett volna magánál és még a szemét se tudja kivinni, akkor ráadásul esélytelen az is, hogy te egy tehetetlen férfinak kitörlöd a seggét, felhúzod a nadrágját, majd még a szobába is becipeled. Az egyetlen esélyed erre, ha tanultál RENDESEN elsősegélyt, és tudod, hogyan kell a combodra fektetve elvonszolni, de nem látok erre túl nagy esélyt.
Ha azt mondod, hogy kooperált, akkor viszont semennyire se volt eszméletlen.
Meg persze milyen érdekes, hogy pont akkor varázslatosan felébredt, amikor hívtad volna már a mentőt.
Csak mondom, hogy ha valós lenne a szituáció, akkor is mentőt kellett volna hívni, ha felébred, mert a fél órás eszméletlenség egy olyasmi dolog, ami sürgős kivizsgálást igényel.
Vagy erősen túloztál, és nem eszméletlen volt, csak gyenge (ebben az esetben viszont nincs realitása, hogy neked kell kitörölni is, és konkrétan cipelni), vagy totál kamu az egész.
Nekem is az jutott eszembe, egy eszméletlen férfit hogy tud tisztára törölni a wc-n ülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!