Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a párodról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párodról megtudnád hogy évtizedekkel ezelőtt megölt valakit?

Figyelt kérdés

Bíznál benne hogy benned nem tesz kárt? Együtt tudnál vele élni ilyenek után?

A történet kitalált, mindennemű

egyezés a valósággal csak a véletlen műve.

dec. 12. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy, hogy gondatlanság, szándékos, önvédelem?
dec. 12. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Azért a körülményen nem lényegtelenek.

Mondjuk a párom 21(L), szóval évtizedekkel ezelőtt nehezen tett volna el bárkit láb alól, hacsak nem fél éves korában végzett mészárlást a csecsemőosztályon, de amúgy komolyra fordítva a szót: minden azon múlik, hogy mi, miért, és hogyan történt.

Mondjuk egy gonatlanságból elkövetett emberölést nem sorolnám azon bűnök közé, ami miatt bárminemű félelem, vagy bizalmatlanság kialakulna bennem.

Önvédelemnél hasonló a helyzet. Sajnos követtek már el ellene erőszakos bűncselekményt, szerencsére el tudott szabadulni az erőszaktevőtől, és el tudott futni, de ha mondjuk ott helyben lett volna nála egy kés, és egy jól irányzott szúrással kiiktatta volna végérvényesen a támadóját, szavamra, még büszke is lennék a tökösségére.

De volt olyan exem, aki állítólag egyszer nagykéssel kergette az egyik osztálytársát, azt, aki előtte évekig abuzálta... amikor vele jártam, többen is figyelmeztettek, hogy veszélyes, de őszintén: cseppet sem féltem tőle, akár igaz a történet, akár nem.

De mondjuk egy olyan, aki puszta agresszióból, nyereségvágyból, vagy bármilyen aljas okból bántalmaz másokat, azzal több szempontból sem tudnék együtt lenni. Azért sem, mert nekem ez morálisan nem fér bele, de azért sem, mert az olyantól tényleg tartanék.

Nem mindegy, hogy az ember miért bánt valakit? Azért, hogy megvédje magát, vagy valaki szerettét, vagy azért, hogy így próbáljon érvényesülni?

dec. 12. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez most komoly hogy egy ilyen kérdés alól kitörlik a nyilvánvalót? Hogy melyik eset ihlette a kérdést? De a kérdés meg maradhat? Hogy ki ismerkedik gyilkossal. Hát hajrá, legyen sok válasz 😵
dec. 12. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

3 nem mindegy melyik eset...?

Ez egy felkapott eset lett valamiért...számos ilyen van még Magyarországon, ami nincs benn a hírekbe.

Én is kérdeztem/ írtam, hogy nem mindegy miért ölt.

Egy önvédelem vagy baleset miatt még oké lenne. Pl nyereségvágyból, bosszúvágyból vagy hirtelen felindulásból elkövetett megint más téma...

dec. 12. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szakítanék vele. Számomra az ilyesmi nem fér bele.
dec. 13. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!