Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni egy évtizedekig tartó kapcsolat végét?
Szó szerint nincsenek barátok, nincsenek rokonok. Nincs pénz, a ház az asszonyé. Mehetek az utcára egyedül...
Marginális, hogy miért lett vége, mi történt, ki a hibás. A hogyan tovább a kérdés.
Pont a gondok segítenek túlélni.
Amiért meg kell alapoznod az életed, jövőd, a kenyered, így nem lesz már időd arra hogy sírdogálj.
Csak légy erős.
Hullám völgyek s hullám hegyek.
A hegyek pedig nagyon jók :)
Albérlet, aztán majdcsak lesz valami.
Hétvégén menj el kirándulni, futni. Élvezd ki míg jó idő van.
Jó lenne ha nem cseszegetnétek a kérdezőt, van nélkületek is elég baja ahogy írja!
Szerintem érdeklődj utána, mert ennyi idő után, az alapján, hogy ott éltél, közösen fizettétek a rezsit, közösen újítgattátok, talán neked is jár kis rész a házból.
Ha albérletet nem tudsz fizetni, akkor keress olyan gyári munkákat ahol szállást is adnak. Hogy esetleg az ország másik felén lesz, az talán a legkisebb gond jelen esetben.
Te írtál ki ezzel kapcsolatos kérdést már decemberben is? :(
Nem hereként éltem a házban. Egy teljesen komfort nélküli házból lett "fullos" családi ház, parkosított kerttel. Mivel mindent két kezemmel csináltam, számlával nem tudom igazolni a dolgokat. Nem dolgozott, így én tartottam el; konzevatív gondolkodásúként hazaadtam minden fillért. El is zárja a trezorba aminek még a kódját sem tudom.
A szociofóbiája és egyéb bajok miatt lettek a barátok eltávolítva.
Nem ezeket firtatom. A továbblépssel vagyok teljesen tanácstalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!