Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy tegyem jóvá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal elég szépen összevesztünk, ő elég szépen felbaszodott rám. A veszekedés lényege az volt, hogy én tényeket mondtam el neki, ami az igazság vele kapcsolatban, és neki nem tetszett

És csúnya dolgokat vágott a fejemhez, és azóta sem szól hozzám, el lök magától.

teljesen kivagyok, magamba zárkoztam.

dec. 12. 13:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Pszichológus kéne neki és elvonókúra, de ha nem hajlandó rá akkor el kéne hagynod. Minél tovább vele maradsz annál inkább szenvedsz és nincs kizárva, hogy nem fog megütni, sőt megölni. Féltsed már az életed kérdező!
dec. 12. 14:40
 12/24 anonim ***** válasza:
dec. 12. 14:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mostanában majdnem napi szinten iszik. Ezt hoztam neki szóvá."

Mit akarsz egy pasastól, aki elkezdett napi szinten alkoholizálni?

Lépnék le, de messzire, ne is lássam!

Nem hogy még nekem legyen bűntudatom, hogy szóvá tettem! 🤣

dec. 12. 15:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, még ünnepek előtt hagyd ott! Ha vele maradsz, lesz egy pocsék karácsonyod, szilvesztered. Nem fog megváltozni, ha körülötte nem változik semmi.

Ha otthagyod, és bebizonyítja, hogy fontos vagy neki, tehát képes segítséget kérni és felhagyni az ivászattal, ráadásul még szeret is téged, és őszintén megbánta, ahogy viselkedett veled, ráérsz akkor visszamenni hozzá, de akkor is csak óvatosan, és ne azonnal ugorj!

Ha pedig akkor se változik semmi, miután otthagytad, csak még jobban kivetkőzik magából, akkor nyertél magadnak egy nyugodt ünnepet. És szerintem ez a valószínűbb.

Sajnos ez van, őt jelenleg az alkohol irányítja. Jobban szereti az italt, mint téged. Szomorú ez, de minél hamarabb felismered és elfogadod, annál kevésbé fog fájni neked. Nem azt mondom, hogy fájdalommentes lesz, hanem azt, hogy nagyjából a nagyon rossz és a durván nagyon rossz között kell most választanod. Légy bölcs és előrelátó! ;)

dec. 12. 17:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Maradj vele! Zsák a foltját!
dec. 12. 17:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Te mit szeretnél jóvátenni? Azt, hogy ő alkoholista? Nem hinném, hogy te mondod neki minden este, hogy igyon. És azt sem hinném, hogy ennyire kibírhatatlan lennél, de van egy sanda gyanúm, hogy ezzel vagy valami hasonlóval zsarol...

Hagyd ott! Magadnak, a lelkednek és az idegrendszerednek teszel vele nagy szívességet.

dec. 12. 17:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Alkohista. Hagyd el! Nem is értem hogy a nők nagy részének miért az ilyen pasik tetszenek.
dec. 12. 19:34
 18/24 anonim ***** válasza:

"És csúnya dolgokat vágott a fejemhez, és azóta sem szól hozzám, ellök magától."

Mi csúnyákat mondott neked, hogy még neked lett bűntudatod?

dec. 12. 19:50
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem akartam, hogy rossz útra térjen. Mielőtt velem megismerkedett, akkor is rossz úton járt.

Nekem a gyerekkorom tönkre tette az alkohol. Apám is alkoholista. És ő ezt nagyon is jól tudja. És a barátom miattam meg is változott. De mostanában nem tudom miért kezdett bele megint.

Pedig én azok voltam, hogy jobb legyen. De ő nem vette észre.

És azt mondta, sok vagyok neki.

dec. 12. 20:35
 20/24 A kérdező kommentje:

Ő gyorsan felbaszodik mindenen, nem csak velem kapcsolatban, hanem bármivel. És olyankor vág bántó szavakat, amiket utóbb megbánt.És ebből jön a veszekedés.

De mindig azt mondja, hogy neki ilyen a természete.

dec. 12. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!