Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal elég szépen összevesztünk, ő elég szépen felbaszodott rám. A veszekedés lényege az volt, hogy én tényeket mondtam el neki, ami az igazság vele kapcsolatban, és neki nem tetszett
És csúnya dolgokat vágott a fejemhez, és azóta sem szól hozzám, el lök magától.
teljesen kivagyok, magamba zárkoztam.
dec. 12. 13:04
1/24 anonim válasza:
"teljesen kivagyok"
Mit akarsz te jóvátenni?
Aki ellök, arra semmi szükséged.
2/24 anonim válasza:
Ezen neked nincs mit jóvá tenni, ha csak nem a stílusod volt sértő.
De lehet, hogy jobb is, ha vége.
3/24 anonim válasza:
Kérdés mit mondtál ami miatt lehordott és hozzád se szól.
4/24 anonim válasza:
5/24 anonim válasza:
Hát azért az sem mindegy milyen "tényeket" mondtál, meg hogy.
6/24 A kérdező kommentje:
Mostanában majdnem napi szinten iszik. Ezt hoztam neki szóvá.
dec. 12. 13:29
8/24 anonim válasza:
Megiszik egy sört meló után vagy megerőszakolja a csivavádat és lehányja a párnádat? Nem mindegy.
9/24 anonim válasza:
A megiszik egy sört meló után is sok. Mert nem normális minden nap inni, nem normális, hogy ez egy rutin része, nem normális, ha ez hiányzik neki.
10/24 A kérdező kommentje:
Nem sört iszik, azt nem issza.
Wiskyt iszik kólával. 3-4 pohárral.
dec. 12. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!