Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem ért meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmat001 kérdése:

Úgy érzem nem ért meg a párom, vagy ez normális lenne?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam hogy én kemény szülés utáni depresszióba szenvedtem azért mert párom apjával élünk egy udvaron aki egy durva alkoholista. Nyáron volt egy pont amikor összepakoltam és elmentem a gyerekkel mert nem bírtam tovàbb de visszajöttünk, mert azt mondta, hogy benne van a költözésbe. Azóta én avval vészelem át a mindennapokat, hogy a "jövőbe élek" és ha valami nehézség van mindig arra gondolok, hogy akkor milyen jó lesz. Én még nem mentem ki a deresszióból és a párommal alapból nem jó a kommunikáció köztünk és ezek miatt én gyakran frusztrált vagyok. Próbálok rajta válltoztatni, hogy neki megfeleljek, de egyszerűen ő nem akarja megérteni mi zajlik bennem és többször a fejemhez vágta, hogy nekem nem lehet semmit mondani és borzasztóan pesszimista vagyok. Ez egy borzasztó év volt nekem lelkileg és ő ebből semmit nem ért meg csak, hogy én vagyok a nyavajgó és rossz feleség akinek nem lehet mondani semmit (hogy is lehetne mikor ő egyáltalán nem ért meg, de mind e közbe én változok és minden erőmmel azon vagyok hogy neki megfeleljek és ne legyek én a rossz). Kérdezem én, hogy velem van a baj? Tényleg ennyire rossz lennék, mert benne vagyok egy nagyon szar lelki és fizikális helyzetbe amit ő fel se fog, mert neki itt jó és tuti nem fog akarni költözni vagy csak szájhuzással. Bármilyen vélemény segít és köszönöm előre is☺️

dec. 10. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

A kérdés mikor költöztök...?

Ha csak mondja, akkor a fene megette.

N 32

dec. 10. 08:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Na ez jó kérdés, a közeljövőbe én nem látok költözést
dec. 10. 08:42
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

"szülés utáni depresszióba szenvedtem azért mert párom apjával élünk egy udvaron aki egy durva alkoholista"

Akkor most szülés utáni depi, vagy az após a bajod??? Ha após, akkor ne kend a szülsére, mert a két problémát full máshogy kell kezelni. Az egyik hormonális a másik meg érzelmi... Na mindegy.

Azért tök jó, hogy ilyen hapinak, ilyen körülmények közé gyereket szülsz... Tök jó.

dec. 10. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Válj el, fogd a cuccot és a gyerekeket és költözz el. Mi tart vissza?
dec. 10. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Tudod miért nem sajnallak? Mert ilyen körülmények közé képes voltal leelleni egy szegény gyereket... Most magadat sajnálod, de neked volt dontési helyzeted, a gyereknek nem...

Én nem akarok gyereket, mert tudom, hogy rossz anya lennék. Mások miért nem tudják magukról?? Neked is tudnod kellett volna. Mert aki ilyen felelőtlen, az jó anya nem lehet... Undorítóak az emberek, akik ontják magukból az utódot ösztönökre hallgatva... Mint egy allat.

Ha meg már egyszer elmentél, akkor az azt jelenti, van hova menned. Akkor menj oda megint. Ennyi.

dec. 10. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Te minek nézed a párod, valamilyen bankomatának? A te pénzed hol van ha 3l akarsz költözni? Vagy anyád nyakára mennétek hárman? Egyáltalán el akar költözni? Szerintem nem mert mindent rá fogsz ő rá és az az apjára, DE SENKI SE KÉNYSZERÍTETT téged szülni abba a körülményekbe. Már egyszer el is mentél, minek mentél vissza? Ja, hogy akkor nem zavart az após meg akkor se amikor felelőtlenül a párod alá feküdtél. Igaza van párodnak mert a rohadt "depresszióddal" - hálátlan, önző viselkedéseddel nemcsak magad, de főleg a saját gyereked teszed tönkre, aztán pedig a párodat aki próbál neked megfelelni ahogy tud, de neked semmi se jó. Hogy minek szültél...Bárcsak elvennék tőled a gyereket.
dec. 10. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Aha, szóval mert te depressziós vagy ezért te nyugodtan lehetsz frusztrált. Nyugodtan meg mondhatod a férjednek, hogy egy nagy nulla, vagy akármi mást és ő köteles téged hallgatni. Abban a hitben vagy, hogy mivel a férjed neki téged a végtelenségig támogatnia kéne és amit kiejtesz a pofádon azt el kell néznie, vagy minden csettintésre ugrania kell mert te vagy a főnök. Azt éred el, hogy egyszer rendesen elege lesz és kivág gyerekestül, keress magának szeretőt aztán majd bőghetsz. Nem te vagy a világ közepe. Ha depressziós vagy akkor kotródj el pszichológushoz és neki nyavalyogj. Nem a mindennapokba kell a te problémáid belevinni. Ha meg nem tetszik emeld fel a segged azt takarodj haza.
dec. 10. 17:38
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
A "párod"? Na, az neked nincs.
dec. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!