Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezted már önmagad feladva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már önmagad feladva egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Annyira próbálom csak azt nézni hogy mi a jó a páromnak, mit szeretne, meg próbálok a kedvében járni miközben egy negyedét nem kapom vissza, hogy több ismerősöm azt mondta hogy nem ismer rám és én megszűntem önálló személy lenni, aki régen voltam.
dec. 9. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Éreztem. Nem is tartott sokáig ezután a kapcsolat.
dec. 9. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
A te döntésed, hogy vele vagy, vele maradsz, nem kényszeríti senki. Neked ez valamiért mégiscsak jó.
dec. 9. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Egy haveromon látom ezt. Olyan tevékenységekbe vonódik be, olyan spirituális programokon vesz részt, ami inkább a párjának fontos, tőle jön. Gondolom neki akar imponálni. Fájó ezt végig nézni.
dec. 9. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Nem volt rossz a kapcsolat, ő is foglalkozott velem, volt sok közös téma, közös hobbi, de én sokkal aktívabb életre vágytam volna, ő meg punnyadni akart. Én is hozzá lustultam. Nem éreztem jól magamat a kapcsolatban.
dec. 9. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Vége is lett hamar.

Egy jó kapcsolatban egyik félnek se kell "feladnia" magát.

N 32

dec. 9. 22:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyenben vagyok. Erősen fontolgatom a szakìtàst, de persze mègis csak kötődöm hozzà.
dec. 9. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Évekig voltam ilyen helyzetben. Nálam depresszióvá alakult és a kapcsolat végén már öngyilkos gondolataim voltak. Szakítottam. Azóta újra önmagam vagyok és a depresszióm is elmúlt.
dec. 10. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kuka
dec. 10. 06:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Kik ezek az ismerősök? Mi okuk van beleszólni? Lehet, hogy csak titeket akarnak szétválasztani.

Mi a kérdés? Kit érdekel, hogy más volt-e ilyen helyzetben? Persze, hogy voltak, milliók, hiszen annyi rettenet xar párkapcsolat van. De ez téged miben vigasztal? Hogy ha más elvan így, akkor jó lesz ez neked is?

Múltkor is megkérdezted, szinte szó szerint. Mindenki azt javasolta, hogy szakíts. De ezek szerint nem fogadtad meg a tanácsokat. El se gondolkodtál a helyzeteden. Nem változtattál semmin. Micsoda meglepetés: pont ugyanott tartasz, mint legutóbb!

Ezt igazából ezer évig is lehet játszani. Kiírod ide a rinyát, ami nem kérdés. Nem is érdekelnek a válaszok, mivel egyszerűen csak panaszkodni akartál, nem pedig változtatni. Mivel nem változtatsz semmin, nem is változik semmi. Tovább vergődsz, mert azért mégis csak xar a kapcsolat. Kiírod az újabb kérdést. Megkapod a buksisimit, hogy mekkora rohadék a párod, te megnyugszol, hogy nem te vagy a hibás, hiszen a gyakorin azt mondták. De a való életben nem lesz semmi változás. Nem lesz jobb. Sőt, idővel csak egyre rosszabb lesz. Egy boldogtalan, elégedetlen ember mellett senki sem lesz boldog és elégedett, szóval szépen kölcsönösen teszitek egymást tönkre. De sebaj, legalább kapcsolatban vagy, és el lehet hitetni a Facebookon, hogy boldogok vagytok!

dec. 10. 07:07
 10/14 anonim ***** válasza:
dec. 10. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!