Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem hagy érvényesül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hagy érvényesülni az ágyban. Hogy beszéljük ezt meg?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül ő akarja irányítani, hogy mi történjen, mindig ő van felül, mindig többet foglalkozik velem, mint amennyit hagyja, hogy én foglalkozzak vele. Sokkal kezdeményezőbb, ha én kezdeményezek, akkor is pillanatokon belül ugyanott tartunk, mintha ő kezdeményezett volna. Kettőnk közül ő a dominánsabb. Nem rossz vele a szex, sőt, kifejezetten jó, de őszintén így ezzel a felállással nem érzem magam annyira férfiasnak.

Próbáltam vele beszélni erről, de nem igazán ment. Először nem értette, hogy mi a bajom. Aztán az lett, hogy jó, változtat, csak ezzel most ott vagyunk, hogy konkrét istrukciói vannak, ugyanígy ő irányít teljes mértékben. Amikor erről akartam beszélni, akkor meg megbántódott, hogy ő nagyon igyekszik, változtatott, de nekem semmi sem jó.

dec. 8. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Legközelebb már meg is fog kúrni egy felcsatolhatóssal.
dec. 16. 18:11
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem ő nem hagy, de nem tudsz dominálni. Úgy írod le, mintha egy tehetetlen nebáncsvirág lennél. Igenis változtasd meg a dolgot, ha neked úgy akkor nem jó és nem érzed magad férfiasnak.
dec. 16. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Mit csináljon erőszakolja meg? Miért beszélsz hülyeségeket? Hagyja el!

dec. 17. 08:14
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 De nem akarom elhagyni, mert szeretem. Ezen kívül semmi gond nincs. A szex így is jó vele, csak hiányérzetem van egy kicsit. Nem lenne baj, ha többnyire maradna ugyanez a felállás, és csak néha hagyna jobban érvényesülni....
dec. 17. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Vedd feleségül, onnantól kezdve nem fog kezdeményezni. Van is erre egy angol mondás.
dec. 17. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!