Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem hagy érvényesül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hagy érvényesülni az ágyban. Hogy beszéljük ezt meg?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül ő akarja irányítani, hogy mi történjen, mindig ő van felül, mindig többet foglalkozik velem, mint amennyit hagyja, hogy én foglalkozzak vele. Sokkal kezdeményezőbb, ha én kezdeményezek, akkor is pillanatokon belül ugyanott tartunk, mintha ő kezdeményezett volna. Kettőnk közül ő a dominánsabb. Nem rossz vele a szex, sőt, kifejezetten jó, de őszintén így ezzel a felállással nem érzem magam annyira férfiasnak.

Próbáltam vele beszélni erről, de nem igazán ment. Először nem értette, hogy mi a bajom. Aztán az lett, hogy jó, változtat, csak ezzel most ott vagyunk, hogy konkrét istrukciói vannak, ugyanígy ő irányít teljes mértékben. Amikor erről akartam beszélni, akkor meg megbántódott, hogy ő nagyon igyekszik, változtatott, de nekem semmi sem jó.

dec. 8. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%

Azért nem érzed magad férfiasnak, mert nem vagy férfias, nem tudsz bánni egy domináns nővel. Csodálkozom, hogy nem unt még rád.

Keress egy sub nőt.

dec. 8. 22:04
 2/15 A kérdező kommentje:

#1 Miért kellene rámunnia?

Más téren nincs gond, másban nem akar folyamatosan irányítani. A szexre meg azt mondja, hogy azt szereti a legjobban, ha teljesen ő irányíthat mindent.

dec. 8. 22:57
 3/15 anonim ***** válasza:
45%

Azért kellene rád unnia, mert sub pasi vagy.

De ha ő eleve ilyen sub pasit keresett, akkor őt szórakoztatod. Viszont akkor nem értem, hogy akkor te mit lovagolsz a férfiasságon? Nem vagy férfias, sub vagy. Ha férfias akarsz lenni, akkor keress egy olyan nőt, aki még nálad is jobban sub.

dec. 8. 23:09
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem hagyd kibontakozni. Azt írtad nem rossz vele. Hogy szórakozzon kicsit. Még játsz is rá kicsit. Végül úgy is enged, mert mindent meglehet unni. Akkor jössz te. Ez egy folyamat mikor fent vannak a dolgok, mikor lent.
dec. 9. 00:14
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Ahjj légy romantikus kicsit vedd át a dominánsabb fél szerepét majd egy huncut csók után nyugtasd meg, hogy nagyon jó az ágyban és te nagyon szereted, de most jobban örülnék ha kicsit én irányíthatnék. Aztán kezd romantikusan lazísd el a csajt.

Azért csinálja, mert fél ha nem ő irányít nem ad bele mindent a srác ráunn vagy nem tartja jónak. Ezért tök fontos a kommunikáció, hogy visszajelezzük a masik felé de közben azt is amin változtatnánk. Csak aranyosan. Meg néha igyatok előtte.

A kontroll tud zavaró lenni. De amúgy vannak lányok akik szeretnek dominánsabbak lenni az sem kizárt bár itt nem azt gondolom.

Én a harcot szeretem közben kinek a kezében lesz az irányítás :p.

dec. 9. 00:34
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Ő elmondta, hogy azt élvezi, ha irányíthat. Elfogadod ilyennek, vagy engedd el még most, az elején. Ha nem tudtok összecsiszolódni, akkor ebből idővel egyre nagyobb gond lesz.
dec. 9. 07:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ő nem akarja átengedni az irányítást és a 50-50 híve se az ágyban akkor hagyjad. Arra várni, hogy majd talán egyszer átengedi a gyeplőt tiszta hülyeség. Megmondta, hogy neki úgy jó ha az ő kezében van a kontroll. Nem fogja megváltoztatni a véleményét.
dec. 9. 07:35
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Egyszer úgy is megunja a Kiscsillag.
dec. 9. 10:45
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Én engedem neki, hogy ne hagyjom engem érvényesülni. :D
dec. 10. 12:51
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

"Próbáltam vele beszélni erről, de nem igazán ment. Először nem értette, hogy mi a bajom. Aztán az lett, hogy jó, változtat, csak ezzel most ott vagyunk, hogy konkrét istrukciói vannak, ugyanígy ő irányít teljes mértékben."

Már beszéltél róla és nem lett jobb a helyzet sőt még rosszabb lett mert besértődött, de igazság szerint hazudott neked.

Semmibe veszi a kérésed, érzéseid. Nem akar egyáltalán a te kedvedre tenni.

Ha megint leülsz vele beszélgetni újból sértődés és hazugság lesz belőle.

Ha nem egyeznek a preferenciák az ágyban és az egyik fél nem hajlandó változtatni mert nincs a másikra tekintettel akkor a legjobb szakítani.

Minél tovább maradsz benne a kapcsolatban annál inkább el fogja venni nemcsak a férfiasságod hanem az önbecsülésed, önbizalmad is. Traumaként fogod megélni a szexet és lehet oda eljutsz, hogy eltűnik a libidó, erekciód se lesz és ő fog téged kidobni.

Ér annyit a csajod, vagy te érsz többet? Döntsd el kérdező!

dec. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!