Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes tesveremet csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes tesveremet csalja a férje, elmondanátok a testvéreteknek?

Figyelt kérdés
dec. 7. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Nem. Terhesen ha egy nő kattog stresszel akkor a baba szintém

Az meg beépul tudatalattiba. A depresszio is meg minden mocsok is. Es igy kezdi az életét hogy erre fog épulni a többi.

dec. 7. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Fú... Egyelőre nem mondanám el a helyedben, a baba miatt:(
dec. 7. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
El mert joga van róla tudni és most könnyebb elhagyni mint amikor megszületik a baba.
dec. 7. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Én igen, mert fordított helyzetben akarnám tudni, és igazából mindegy lenne, hogy épp terhes vagyok-e vagy nem.
dec. 7. 18:10
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
A babának attól sokkal több baja lesz ha később tudja meg az anyja és stresszel, szomorú mint most. Nem jó kifogás a magzat.
dec. 7. 18:13
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
A stresszhormonok meg minden egy az egyben átmegy a babába. Es beépul tudatalattiba.
dec. 7. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy se működik a kapcsolat ha szeretője van. Úgyhogy nem sokat csinál ha elmondod neki. Ha később teszed meg meg fogja kérdezni miért nem előbb szóltál. Bár biztos vagyok benne hogyha most hallgatsz később is fogsz mert akkor megint az fog járni a fejedbe, hogy ott a baba. Jobb most elmondani még külön tud menni tőle könnyebben.
dec. 7. 18:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Veled csalja? Egyébként szíved joga eldönteni hogy szólsz neki vagy sem. Én beszélnék a sogoroddal a helyedben ha van döntő bizonyíték, egyéb esetben csak megjegyzést tennék a tesodnak akkor mikor ott a férj is.
dec. 7. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Persze hogy el
dec. 7. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Én szerintem kb a gyerek mikor megszületett 3 hónapos korában mondanám el ha addig nem derül ki. Max ha nem is igazán szereti a férjét és nagyon nem borulna be miatta, akkor elmondanám már ahogy megtudtam.
dec. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!