Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint elmondta neki?

Figyelt kérdés

Feeder kapcsolatban élek a barátnőmmel. Ez nagyjából annyit tesz, hogy mindkettőnket izgat, ha etet engem, és ha a keze által hízok. Természetesen nem vagyok erre büszke, hogy ez izgat, ezért én szeretném titokban tartani.

Barátnőm lebetegedett, ezért nekem kellett valamit elintézni a legjobb barátnőjével. Kocsival mentünk, nem vettem fel kabátot, csak bedobtam a kocsiba. Ez a kabát, amit vittem tavalyi, azóta nem volt még rajtam. Vettem volna fel, és jött a felismerés, hogy nem tudom összegombolni, mert nem ér körbe a hasamon, tavaly óta ennyi híztam. Látszódott rajtam a bosszankodás, erre a barátnőm barátnője úgy reagált, hogy "látom Anett (a barátnőm) nem tétlenkedett idén".

Nekem ez nagyon úgy jön le, hogy elmesélte neki, és nyílt titok az egész. Túlreagálom, vagy valóban így lehet ez alapján?

dec. 6. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem biztos, hogy elmondta neki. Lehet arra célzott, hogy jól főz rád az asszony és ennyi.
dec. 6. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elmondta neki.
dec. 6. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a legjobb barátnője, akár el is mondhatta neki.

De az is lehet, amit #1 írt.

Kérdezd meg tőle.

dec. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!