Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kíván a párom???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a párom???

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal és egy jó ideje (2-3) hónapja nagyon nem stimmel vele valami. Nagyon nem kíván már engem hozzám sem nyúl semmi, nem értem hogy miért nem. Mindennap elmondja hogy mennyire szeret, kedveskedik nekem ajándékokkal, segít nekem bármiben, tehát az hogy nem szeret, vagy hogy megcsal, kérlek titeket szóba se jöjjön. Amikor elkezdett ‘’ távolodni’’ akkor még igazából úgy voltam vele, hogy biztos stresszes a munka miatt, vagy van valami otthon náluk, de nem. Igényes vagyok, normálisan öltözködöm amire mindig mondja hogy mennyire csinos vagyok, de teljesen össze vagyok zavarodva,és nagyon elvesztettem emiatt az önbizalmam. Mikor rákérdezek azt mondja hogy neki nem ez az első, én ezt értem , de hogy már ott tartunk hogy 2-3 hetente egyszer hajlandó lefeküdni velem ezt nem bírom. Fiatal vagyok igenis szeretnék szexelni mint mindenki más, de szeretnék megpróbálni erre az egészre megoldást találni, nem egyből szakítani vele.
ma 02:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Annyira rosszul volt már mentálisan attól, hogy hiába próbálkozott régóta, nem talált párt, hogy végül úgy döntött, hogy összejön egy olyan nővel, aki igazából nem is tetszik neki, csak azért, hogy végre legyen valakije. Ez is benne lehet a pakliban.
ma 02:07
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 ez egy kizárt dolog, mert nagyon sokat kellett érte küzdenem aztán fordítva :)
ma 02:09
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Aha. Akkor elfáradt a küzdelemben:)
ma 02:10
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Arra tippelnék, hogy veled is az történt, ami feltehetően az összes ilyen nővel:

Sosem voltál a párod esete, csak azért jött veled össze, mert nem akadt neki más. Aztán egy ideig vitte a lendület, de mostanra, bár emberileg szeret, de azért te nem vagy egy Victoria's secret modell alkat vagy, akit ő valóban szeretne.

ma 02:36
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Azt látta, hogy nálad VAN esélye, azért küzdött.

De ez nem jelenti azt, hogy te vagy az álomnője.

Az álomnőért lehet nem is küzdött, mert úgy ítélte meg, nincs esélye.

ma 02:42
 6/20 anonim ***** válasza:
38%
nem hiszem, hogy erről van szó. amikor a másikat nem találod vonzónak, az a kapcsolat többi részére is kihat. nem szívesen segítesz meg kedveskedsz neki.
ma 02:45
 7/20 anonim ***** válasza:
57%
(legalábbis fiatalok kapcsolatában, ahol legtöbbször komoly tényező a külső vonzalom. idősebb korban, amikor rengeteg dolog összeköt, meg már úgy megszoktátok egymást, az más tészta)
ma 02:46
 8/20 anonim ***** válasza:
40%
Impotens.
ma 05:08
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Kiégett. Egyszerűen ez a válasz. Ülj le vele és beszélgess a dologról hogy mi az oka.

Szívesen hozzád nyúlnék.

ma 05:15
 10/20 anonim ***** válasza:
28%
Egy egészséges pasi az szexel. Nem a nőt kívánják ezek hanem a szexet alapbol ha nem impotens.
ma 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!