Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy nem kíván már úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem kíván már úgy a párom?

Figyelt kérdés

3 év párkapcsolat után tavaly nyáron szakított velem miután elhidegültünk egymástól, és ezután azonnal összejött egy másik nővel (meg is csalt vele)

Hamar rájött hogy nagy hibát követett el, majd a vége az lett hogy szakított a nővel és mi újra összejöttünk pár hete.

Úgy érzem hogy valamilyen szinten megváltozott, nem pont úgy viselkedik mint 1 éve. Mintha kevesebbet kívánná a szexet is. (Heti minimum 2-3x azért így is van). Kevesebbet mondogatja azt is hogy szeret.

Nem tudom hogy én vagyok a hülye és csak bebeszélem magamnak, vagy valami tényleg nem stimmel.

Egy szakítás utáni kibékülésnél normális ez egy ideig hogy kell egy kis idő újra egymásra hangolódni? Arra is gondoltam hogy lehet lelkiismeret furdalása van a korábban elkövetett hibái miatt.

Nagyon szeretem őt és nem akarom elrontani a dolgot.

2024. jan. 5. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ez már olyan, mint volt.
2024. jan. 5. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret és kíván téged és újra megfog csalni, elhagyni.
2024. jan. 5. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami eltort sajnos. Nem ezt a valszt varod valoszinuleg. De szerintem “jobb nincs” alapon maradt veled. :/

En legalabbis igy gondolom. Valoszinuleg titokban masra vagyik.

2024. jan. 5. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg van még a másik nő. De lépésben van a másik nő és, bár mennyire fáj is neked, de a másikban van benne érzelmileg.
2024. jan. 5. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a kapcsolattal ne számolj, mert a szamár szerep a tiéd itt. Persze lehet erőszakoskodnod, csak minek? Ha nyomorult életet akarsz, akkor lehet, mert hgy akár mi is lesz a másik nő vége téged el fog hagyni...
2024. jan. 5. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami egyszer véget ért nem lesz már olyan...

Rántotthús nem jó melegítve.

2024. jan. 5. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom hogy én vagyok a hülye és csak bebeszélem magamnak, vagy valami tényleg nem stimmel."

Te azert vagy hulye mert gyenge a jellemed es hagyod kihasznalni magad.. ki fogadna vissza ezek utan szerinted ? Eppelmeju no az tuti nem.

2024. jan. 5. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:
A legtisztabb amugy az, ha asszertiv modon elmondod neki az erzeseid. Nem kore keritve egy feltetelezest, mert azzal pont ellentetes hatast erhetsz el. Siman a sajat szemszogedbol elmondod, hogy mit erzel, aztan megvarod, hogy mit mond. Ha fakepnel hagy, hisztizik, kinevet, akkor az nekem egyertelmu valasz lenne, hogy jogos amit itt mindenki feltetelez. Ha nem, akkor pedig mondja meg, hogy mi az oka. Ezerszer korrektebb lenne, ha azt mondana, hogy “figyi, probalom magam rahangolni a kapcsolatunkra, de meg nehezen megy, idot kerek ra, dolgozom rajta”.
2024. jan. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!