Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek párt keresni mert beégek. Ezt mivel magyarázzam ki?
Kerülöm a nőket, közben vágyok párkapcsolatra , de ez azzal jár, hogy szexuális viszonyt is kell létesíteni, nekem sajnos nincs túl nagy méretem, ezt úgy kell elképzelni, hogy piszoárba sem tudok pisilni mert elé megy, otthon ülve szoktam, melóhelyen wc-be előre dőlve, hogy a nadrágom ne érjen semmihez viszont azért ne menjen elé.. Sajnos ez van, erről nem tehetek szerintem.
Bennem ez akkora lelki terhet okoz, hogy nem merek ismerkedni, mert a vége az lenne, hogy.. tudjátok.
Aztán van egy ismerősöm, csaj mindig ír, kérdezte mikor érek rá, mit csinálok, mentünk múzeumba, italozni mint a haverok, én direkt figyelek arra, hogy testbeszédem ne árulja el, hogy tetszik, távolságot tartok, és ezt mindig mondja. Kerülném és hagynám , de valamiért jó vele időt tölteni. Szerintem azt hiszi homi vagyok, pedig nem, mondjuk szerintem azért mert egyszer beleült az ölembe és nem érzett semmit.. hát hogyan?? Na ez az! Sosem kérdezett rá, de nem pasizik, mindig ilyen 8-10 órákat beszélünk, teszem hozzá soha senkivel nem beszéltem ennyit. Ugyan annyi idősek vagyunk, 30.. Nekem még egy barátom sem volt soha most pótolom be.. de félek magamtól, nem vagyok jó szociális dolgokból.
Ne aggódj menni fog. Ijesztőek amiket írsz de ezek a kétségek a te fejedbe léteznek. Lehet egy tök jó dolog sül ki az egészből. Esetleg chatgpt-től kérhetsz tanácsokat szexnél kismérettel mit javasol amiket be tudsz tudni vetni ha arra kerül a sor.
Drukkolok!
Ajj istenem beszélj egyenesen! 1. Lankadtan kinek számít, hogy mekkora?? Senkinek. Kezdjük a lényeggel. Mikropéniszed van? Ezt tisztázzuk már.
2. A csaj nem barátkozni akar. Ha azt hiszed, hogy úgyse lennél elég jó, ne dumálj vele 10 órát, ne húzd az idejét. Koptasd le, és maradj örökre egyedül. Ez már nem az ovoda, hogy 10 órát együtt legóztok.
3. Hidd el nagyobb méretű pasiknál se mindig érezzük a merev farkát, ha az ölébe ülünk, mert hát.. attól függ épp hogyan áll, te hogy ülsz, lehet-e érezni... meg hát nem kell, hogy állandóan álljon 1 másodperc alatt. Ne szórakozz már.
Tele vagy tévképzettel és önértékelési problémával. Esetleg menj el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!