Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen férfi mond olyat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi mond olyat a barátnőjének, hogy "Téged olyan könnyű lenne megtörni, tönkretenni" Mi járhat az ilyen ember fejében!?

Figyelt kérdés

Mert nem a szeretet az biztos. Húgomnak mondta nemrég az új pasija. Szerintem ez burkolt fenyegetés, vagy legalább is pszichológiai nyomás alá helyezés, de mindenképp figyelmeztető jel. Mi a véleményetek?

Hogyan reagálnátok egy ilyen kijelentésre a párotoktól? Nem gondolnátok furcsának?

Annyit még, hogy ő nem egy mimóza, beszari tipus, tapraesett, önálló nő, ezért nem értem mire fel mondták neki ezt.

nov. 28. 06:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"valamilyen pszichopata féle és a tesód pedig ha nem hagyja el be fog hódolni"

Nem fog, mert nyílván nem mondta volna el nekem ezt a dolgot, ha természetesnek venné, nála is begyulladt a piros fény.

"Értem, tehát aki nem visel el egy sz.rrá kényeztetett, feltétel nélkül agyonszeretett, gizdáskodó kiscsajt, az már nyomorék, meg öntelt f.sz...."

Nem ismered a tesóm, csak vádaskodsz, azért adsz neki igazat mert FÉRFI.

Az meg rendben van igaz, hogy valaki fenyegeti a másikat ugye?

Ez a kijelentése, hogy

"összetörhetnélek" kb. annyit tesz, hogy én hatalmas vagyok te meg kicsike. Van olyan nő aki ezt hallva elhiszi, és ez alapján fog viselkedni. Ez szín tiszta manipuláció. Nem egy szerelmes férfi vallomása.

Itt olvasgatva az oldalon sokan nyíltan is leírják, hogy azért keresnek Direkt jóval fiatalabb nőt, mert azok idomíthatóbbak.

Nem hiszem, hogy apakomplexusa van, a szüleimmel jó a kapcsolatunk mindkettőnknek.

Edzőteremben ismerkedtek meg, ezt kérdezte valaki privátban.

nov. 28. 07:55
 22/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz. Én biztos dobnám a pasit. De minimum megkeresném a gyenge pontját.
nov. 28. 08:00
 23/33 anonim ***** válasza:
83%

"nála is begyulladt a piros fény."

Ez kevés, olyannyira meg kellett volna szólalni a vészharangoknak, hogy azonnal lapátra kellett volna tennie. Igaza van a faszinak, nagyon könnyen az ujjai köré csavarta és azt fog vele csinálni amit csak akar.

nov. 28. 08:11
 24/33 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is mindenképp rosszat jelez. Lehet hogy élvezi, hogy ennyire fiatal és még jobban elszeretné nyomni, fölé kerekedni és ilyeneket mond, hogy mégjobban kiszolgáltatott helyzetben legyen a húgod. Mint amikor valakinek addig mondják hogy nem vagy jó semmire, csúnya vagy stb, hogy egy idő után elhiszi… Illetve az is lehet a célja, hogy a húgod azt érezze csak ő az opció és innen nincs kiút, mivel másnak úgysem kell. Mivel mondtad alapvetően egy erős személyiség, ezt akarhatja lerombolni
nov. 28. 08:13
 25/33 anonim ***** válasza:
82%
Tesód be fog hódolni, a pasi meg rendszeresen meg fogja alázni, tapasztalat. Mond neki meneküljön amíg lehet.
nov. 28. 08:35
 26/33 anonim ***** válasza:
81%
És milyen nő az, aki egy ilyen barommal együtt marad? Ott sincs ám minden rendben!
nov. 28. 09:30
 27/33 anonim ***** válasza:
Valaki nekem ilyet mondana úgy raknám ki mint macskát szrni.
nov. 28. 09:44
 28/33 A kérdező kommentje:

"Mint amikor valakinek addig mondják hogy nem vagy jó semmire, csúnya vagy stb, hogy egy idő után elhiszi… Illetve az is lehet a célja, hogy a húgod azt érezze csak ő az opció és innen nincs kiút, mivel másnak úgysem kell. Mivel mondtad alapvetően egy erős személyiség, ezt akarhatja lerombolni" igen ez is lehetséges.

Akár hogy is próbálom, nehéz pozitívan értelmezni, nem viccből mondta, vagy nevetett közben, erre direkt rákérdeztem.

Ha pl. úgy értette, hogy meg tehetném, hogy bántsalak, de nem teszem, (mert nagylelkű vagyok) ez is elég beteg gondolkodásra utal, egyáltalán nem lovagias gesztus, bár lehet hő annak hiszi?

Már ha egyáltalán ilyen az eszébe jut valakinek, az sem normális szerintem. Nem hogy beszél róla.

nov. 28. 11:32
 29/33 anonim ***** válasza:
😂A tesód egyáltalán nem erős ha egy farok ennyire meg tudta bolondítani, de éljetek ti álomvilágban majd felébreszt a pasas titeket.😂
nov. 28. 12:04
 30/33 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ilyesmit olyan férfi mond, aki nagyképű vagy elnyomó, kisajátító típus.
nov. 28. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!