Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi mond olyat a barátnőjének, hogy "Téged olyan könnyű lenne megtörni, tönkretenni" Mi járhat az ilyen ember fejében!?
Mert nem a szeretet az biztos. Húgomnak mondta nemrég az új pasija. Szerintem ez burkolt fenyegetés, vagy legalább is pszichológiai nyomás alá helyezés, de mindenképp figyelmeztető jel. Mi a véleményetek?
Hogyan reagálnátok egy ilyen kijelentésre a párotoktól? Nem gondolnátok furcsának?
Annyit még, hogy ő nem egy mimóza, beszari tipus, tapraesett, önálló nő, ezért nem értem mire fel mondták neki ezt.
Azért pontoztalak le, mert ezt úgy írod, mintha az nem lenne szakítóok, hogy a pasi ennyire lenézi. Ez ilyen jajj nem kell ezt komolyan venni, hàt csak egy tiszteletlen bunkó, aki csak azért fenyegeti, hogy megalàzza, de amúgy nem bántaná.
És csak hogy tisztázzuk: ez egy szándékos bántalmazás volt. Lehet, hogy nem lesz kék folt, de a lelki bántalmazás is ugyanúgy a szándékos fájdalomokozásról szól.
Nem kell figyelni. Beszélj a húgoddal, hogy ha van esze, akkor dobja a pasit. Minden ujjára talál jobbat.
Azt írod, hogy friss kapcsolat. Amikor még mindenki a jobbik arcát mutatja, amikor még dúl a szerelem. Ha már most ilyen, milyen lesz, ha lehull az álarc és önmagát adja?
"Azt írod, hogy friss kapcsolat. Amikor még mindenki a jobbik arcát mutatja, amikor még dúl a szerelem."
Aki ilyet mond, hogy "tönkretehetnélek" az biztos nem szerelmes.
Akkor olvass el pár cikket a traumás kötődésről. Már most felfedezhető a dinamika. A pasi fenyeget, ráadásul elég durván. A csaj meg nem szakít, hanem megerősítést keres, hogy ez mással is előfordul, nem annyira nagy a baj.
Az ilyenből lesz az, hogy a csaj 10+ éve él bántalmazó mellett, és képtelen kilépni. A pasi meg nem megy el, mert az élvezi, hogy újra és újra megtöri.
De te tudod, elvileg a húgod, nem is neked fáj, és pár hónap aztán a pasi úgyis elmar titeket, és sose látod többet. Nem a te bajod, és nem legfőképpen nem az enyém.
"ő nem egy mimóza, beszari tipus, tapraesett, önálló nő, ezért nem értem mire fel mondták neki ezt."
Hát épp ezét mondta ezt a pasas, mert akkora arca lehet a húgodnak, mint egy 5 rekeszes koffer.
Amit nem értek, ha ez nem szimpatikus neki, miért jött vele össze?
Engem is irritálnak az ilyen nagyképű, "macsóskodó" okoskodó kiscsajok, eszembe nem jutna egy fedél alatt élni ilyennel.
"ontelt f.sz, nyomorék" stb jelzők a férfire.
Értem, tehát aki nem visel el egy sz.rrá kényeztetett, feltétel nélkül agyonszeretett, gizdáskodó kiscsajt, az már nyomorék, meg öntelt f.sz....
Szép egy világ.
Amúgy 21 évesen apjával kb. egykorú férfival együtt lenni már elég ok arra, hogy lássa a faszi, hogy még a padlót is fel fogja vele törölni. Normális nő nem fog kapcsolatba tőle jóval idősebb férfival. Szex lehet mert miért ne, de a kapcsolat már nem jó rá nézve. Nem tudom apukátok jelen volt-e az életetekben, törődött-e veletek, de ha nem akkor nyilván apakomplexusos a húgod.
Hozzá nagyon éretlen, a férfinál van a gyeplő mert sokkal tapasztaltabb, rafináltabb. Komolyan írom hogyha nem hagyja el minél előbb nagyon rá fog cseszni...
Ez szerintem függ attól is, hogy mire értette. Úgy is hallottam már ezt a mondatot, és az nekem reálisabbnak tűnik a húgodnál is, hogy a másik "elrontja", tehát kihozza belőle a rosszat, vagy esetleg felszabadítja, ha gátlásai vannak.
A fenyegetés fura lenne, amikor még épp most ismerkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!