Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párod exét mint tudat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod exét mint tudat, hogy fogadod?

Figyelt kérdés

Nekem sosem volt előtte kapcsolatom. De a páromnak igen. És mindig, ha szóba jön az az évszám, korszak, eszköz vagy élmény, össze szorul a szívem és eluralkodik rajtam a féltékenység. Nagyon bánt és rosszul esik az, hogy volt előtte valaki, aki ugyanúgy fontos volt az életében, akit ugyanúgy szeretett, akivel testi érintkezésekben is volt részük, akivel elmentek ide-oda. És én most, mindenben a második vagyok. Hisz már az exével megélte ezeket.

Olyankor nem zúdítom a páromra, hogy ez fáj, Hanem magamba fojtom és ha sikerül, nem veszi észre. Ha mégsem, akkor egésznap szótlan vagyok.

Hogy tudom én ezt elfogadni, hogy volt valakije előttem, és hogy miért történik ez velem?

És annyit hozzátennék, hogy letiltotta, és nem keresi, nem nézi, se semmi. Mindent amit tőle kapott a párom, kidobta. Képek törölve lettek már régen. Tehát nincs már semmi. Max az élmények és emlékek.

21/N vagyok.

nov. 19. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, hogy fiatalabb vagy. Nézd, ez nem éppen normális dolog, és könnyen megmérgezheted ezzel a kapcsolatodat. Ha őt akrná, akkor vele lenne.
nov. 20. 11:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen srác :(
nov. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!