Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 ev utan kulon megyunk , 2 eve nem mukodik a szex, nem fejlodunk es muszaj belatnunk mert nem tudunk egyutt tovabb fejlodni Agyunk tudja de belebetegszem h nincs velem, a tudat, mi lesz?
Ő a mindenem , a legjobb ember akivel valaha talalkoztam es ugy szeret igy soha nem fog tudni senki
Sokszor nem vtam jo hozza ő megis
Maradjunk benne tovabbra is 30 evesen szex mentesen vagy engedjuk el egymast? 2napja nincs itt de beszelunk mert nem birjuk egymas nelkul sirunk es mar belebetegszem h mi lesz nelkule
Jonnek az emlekek,, hogy lehet esszeruen szakitani?
A szexre célként vagy eszközként tekintesz?
Ha helyrehozzátok a kapcsolatotokat, a szexuális életetek is javul.
Nyitott kapcsolatban nem gondolkodtatok? Engedd neki, hogy legyen egy szeretője.
Ha nem megy, akkor őt engedd el. Mint barátok nagyon jól ellesztek, házasság azonban nem működik.
Amúgy engem is érdekel miért erőltetitek a szexet. Ő igényli?
igen persze.... ezt már több millióan elmondták és szentűl így hitték..."Ő a mindenem , a legjobb ember akivel valaha talalkoztam es ugy szeret igy soha nem fog tudni senki"
De jött más, lett egy új jobb nagy szerelem tökéletes mindenem még egy ilyen nincs...
Ne csüggedj, ne aggódj, lesz még más és talán jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!