Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, hogy ma ne is zavarjam, mert csajos estét tartanak a bnőivel. Ez gyakorlatban mit takar?
Tehát megkért, hogy ne zavard, erre a buli közepén felhívod.
Nem, ez nem lesz jó, semmibe veszed a kérését, ráadásul a piócaságoddal lejáratod őt a barátai előtt.
És ha azt mondja, hogy épp szedelőzködnek, mert indulnak az éjszakába kocsmatúrázni? AKkor mit cisnálsz?
Tehát sem régen, sem az utóbbi időben nem lett semmi baja az ilyen duhajkodásoktól.
Ez után mit ogndolj? Azt, hgoy most sem lesz semmi baja.
34: azt, hogy megkért vmire, és azt szépen tartod. Ha meg nem vagy hajlandó, mert nem bízol benne, keress mást.
És azért gondolom, vagy annyira okos, hogy tudod, hogy tinikorában a legtöbb ember feszegeti a határait, felnőttkorára meg kialakulnak a szokásai és a személyisége. Mindenki csinált f...ágokat tinikorában, amikor még nem látta át sem a világot, sem magát eléggé. Én is csináltam olyasmit, amit a mai fejemmel 100% nem csinálnék, mert akkor még tinihez méltóan éretlen voltam és már a kiforrott személyiségemhez sem passzolnak (pl. személyes adatokat megadtam közösségi oldalon, beazonosítható módon blogoltam, elhagyatott építési területre bemásztam a kerítésen).
Kérdező!
Ha meg kell kérni, hogy ne zavard, amikor a barátaival találkozik, már az baj, alapvető dolog, hogy ilyenkor nem zavarod a másikat. És az is alapvető, hogy amikor a barátaiddal vagy, akkor nem a telefonra vagy gyógyulva, hogy beszélj azzal, aki nincs jelen.
Én pl nem tartok fenn kapcsolatot olyannal, akinek ez nem alap.
A pasim ne hívogasson féltékenységből, amikor a barátaimmal vagyok. Vészhelyzet esetén hívhat, de az nem vészhelyzet, hogy csekkolni akarja, hogy nem csalom-e meg.
A barátnőm, akivel csajos összejövetelt tartok, meg ne a pasijával írkáljon, telefonáljon, amikor velem találkozik, mert a kretén fsz féltékeny lesz, ha öt percig nem válaszol. Egyszer megértem, másodjára lenyelem, harmadjára meg eldöntöm, hogy jó, akkor ez volt az utolsó találkozó. Konkrétan három barátságot zártam le azért, mert két havonta tudtunk talizni, és az éppen adott barátnőm akkor se velem beszélgetett, hanem az agyhalott kanjával, mert hát szegény azt fogja hinni, hogy megcsalja.
Komolyan kérdező, ne hívd fel, oda meg pláne ne menj. Normális embernél ez szakító ok.
Valakinel oszruccnunk van par u bor es dumalunk hulyulunk sirunk egymas vallan kibeszeljuk az eletunk gondokat oromoket
Aztan ott alszunk vagy haza megyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!