Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta, hogy ma ne is zavarjam, mert csajos estét tartanak a bnőivel. Ez gyakorlatban mit takar?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom. Mi van ha leissza magát és nem tudja hol ébred fel?
ma 12:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Tehát megkért, hogy ne zavard, erre a buli közepén felhívod.

Nem, ez nem lesz jó, semmibe veszed a kérését, ráadásul a piócaságoddal lejáratod őt a barátai előtt.

És ha azt mondja, hogy épp szedelőzködnek, mert indulnak az éjszakába kocsmatúrázni? AKkor mit cisnálsz?

ma 13:02
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, ez meg a másik. Megkért, ne zavard. Erre mit csinálnád, te nagyon okos? Telibeszarod a kérését, és zavarod. Szted ez egy normális párkapcsolat? Ahol kér vmit tőled a másik, és te meg úgy vagy vele, hogy "nem értek ezzel egyet, de azért nem mondom ezt neki, mert nem akarom, hogy szakítson velem, szimplán csak szarok bele, mert csak".
ma 13:04
 33/59 anonim ***** válasza:
Jaj hát hívd fel akkor, na.
ma 13:06
 34/59 A kérdező kommentje:
30. Amióta ismerem, nem jellemző hogy le részegedik ha iszik, de mesélte hogy tinikorában berúgtak a haverjaival és egy temető mellett ébredt reggel fel, nem tudja hogy került oda. Ezek után mit gondoljak?
ma 13:08
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

Tehát sem régen, sem az utóbbi időben nem lett semmi baja az ilyen duhajkodásoktól.

Ez után mit ogndolj? Azt, hgoy most sem lesz semmi baja.

ma 13:10
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondold, hogy tanult a hibájából. Tiniként sok hülyeséget csinál az ember
ma 13:12
 37/59 anonim ***** válasza:
100%

34: azt, hogy megkért vmire, és azt szépen tartod. Ha meg nem vagy hajlandó, mert nem bízol benne, keress mást.

És azért gondolom, vagy annyira okos, hogy tudod, hogy tinikorában a legtöbb ember feszegeti a határait, felnőttkorára meg kialakulnak a szokásai és a személyisége. Mindenki csinált f...ágokat tinikorában, amikor még nem látta át sem a világot, sem magát eléggé. Én is csináltam olyasmit, amit a mai fejemmel 100% nem csinálnék, mert akkor még tinihez méltóan éretlen voltam és már a kiforrott személyiségemhez sem passzolnak (pl. személyes adatokat megadtam közösségi oldalon, beazonosítható módon blogoltam, elhagyatott építési területre bemásztam a kerítésen).

ma 13:12
 38/59 anonim válasza:
100%

Kérdező!

Ha meg kell kérni, hogy ne zavard, amikor a barátaival találkozik, már az baj, alapvető dolog, hogy ilyenkor nem zavarod a másikat. És az is alapvető, hogy amikor a barátaiddal vagy, akkor nem a telefonra vagy gyógyulva, hogy beszélj azzal, aki nincs jelen.

Én pl nem tartok fenn kapcsolatot olyannal, akinek ez nem alap.

A pasim ne hívogasson féltékenységből, amikor a barátaimmal vagyok. Vészhelyzet esetén hívhat, de az nem vészhelyzet, hogy csekkolni akarja, hogy nem csalom-e meg.

A barátnőm, akivel csajos összejövetelt tartok, meg ne a pasijával írkáljon, telefonáljon, amikor velem találkozik, mert a kretén fsz féltékeny lesz, ha öt percig nem válaszol. Egyszer megértem, másodjára lenyelem, harmadjára meg eldöntöm, hogy jó, akkor ez volt az utolsó találkozó. Konkrétan három barátságot zártam le azért, mert két havonta tudtunk talizni, és az éppen adott barátnőm akkor se velem beszélgetett, hanem az agyhalott kanjával, mert hát szegény azt fogja hinni, hogy megcsalja.

Komolyan kérdező, ne hívd fel, oda meg pláne ne menj. Normális embernél ez szakító ok.

ma 13:13
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem téged nem az zavar hogy esetleg valami balesete lesz vagy megint a temetőnél ébred hanem attól fosol hogy más csávóval fog hetyegni. Egyáltalán nem bízol benne és minden lépéséről tudni akarsz mikor hol kivel stb. Ez nem lesz hosszú életű kapcsolat mert el fogod b*szni.
ma 13:19
 40/59 anonim ***** válasza:

Valakinel oszruccnunk van par u bor es dumalunk hulyulunk sirunk egymas vallan kibeszeljuk az eletunk gondokat oromoket

Aztan ott alszunk vagy haza megyunk..

ma 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!